28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Stoke – Middlesbrough 4/3: Tidigt spel – risk för oddsdropp

Superodds. Ibland är det relevant om att snacka om sådana, när oddssättarna uppenbarligen är ute på oerhört djupt vatten.

I det här fallet finns det också en överhängande risk för oddsdropp – och därför tar vi och kliver in redan nu. Matchen det handlar om? Stoke mot Middlesbrough.

Avspark är 16:00, lördag, 4/3. 

Det är möjligt att undertecknad har överskattat Stoke och potentialen i deras lagbygge, men å andra sidan – ska de inte kunna ta det där klivet, och på allvar bli en utmanare om Europaplatserna? Det finns trots allt en hel del udd i truppen.

Stoke har haft en svår period, med uteblivna resultat och ett otacksamt spelschema. Pricken över i:et kom förra veckan när det blev en 0-4-förlust mot Tottenham på White Hart Lane.

Nu får jag dock känslan av att det kan vända – och det tvärt.

Ett passande motstånd kommer till Bet365 Stadium, Middlesbrough. De har inte förmått att vinna på nio matcher i följd och på resande fot lyckas de mer eller mindre inte med någonting. Bara målskillnad håller de nu ovanför nedflyttningszonen. Är det ner under strecket som det barkar?

Lite proppen ur-känsla här…

Stoke -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – spelas till 3,00x.

Unibet är en av våra favoritbookies här på Superspelen och ett måste i en skrällportfölj som seriös tippare. Vi rekommenderar att ni öppnar konto hos dem – via denna länk får ni 1 500 kronor att spela för med bara 500 kr insatta!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 4/3
Match: Stoke – Middlesbrough
Speltips: Stoke -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 3,00
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier