28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Sunderland – Burnley 18/3: Mardrömssviten spricker – vår drömsvit fortsätter

Spelen fortsätter pricka suveränt och härnäst tar vi oss an Premier League och matchen mellan Sunderland och Burnley med ett rakt speltips på 1X2-marknaden. Ett fantastiskt fint sådant!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Bottenstriden? Nja. Det vore att ta i.

Burnley ska förstås inte riskeras att dras in i den när det skiljer sju poäng och en herrans massa lag däremellan ner till tredjejumbon Hull City. Vikten av att avsluta med stil är dock stor. Man vill förstås kunna sätta pricken över i:et på ett fantastiskt spelår!

För Sunderland är situationen desto mer prekär. De är toksist i tabellen och knappt någonting talar för att det skulle vända som situationen är just nu. Avståndet upp till säker mark, sex poäng. Ett betydande sådant i en bottenstrid…

Ser vi ur ren motivationssynpunkt är det alltså fördel Sunderland.

Första bortavinsten – till 3,00!

Ur de andra synpunkterna? Fördel Burnley!

Vid första anblick på formraden ser det inte superljust ut för deras del. Fem raka utan vinst, två kryss och tre förluster. Prestationerna har dock varit klart bättre än den statistiken vill visa; alla matcher har varit tajta och det hade kunnat sluta hur som helst i flera av dem.

Bra insats borta mot Liverpool förra veckan också för Burnley, 1-2-förlust till trots. Känns som att den där bortavinsten, som faktiskt ännu inte kommit, kommer allt närmare… Perfekt tillfälle nu?

Sunderland, ja. Efter den förlösande 4-0-vinsten borta över Crystal Palace i början av februari, har tre förluster radats upp – utan mål framåt. Total misär.

Bättre chans än såhär får Burnley inte att förvandla den där nollan i vinstkolumnen på bortaplan till en etta.

Den raka tvåan finns till hela 3,00 gånger pengarna. Hos Mobilebet kan den plockas till 2,90 och det är också spelvärt.

Spelsuccén är total här på sidan. Gratulerar till er som följt och ryggat oss! När det här speltipset är skrivet, före torsdagens matcher, har två raka speltips hittat in – till oddsen 5,00 och 3,40. Veckan innan smällde vi in tre raka spel, varav ena till massiva 12,00x!

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 18/3

Speltips: Burnley vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier