21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Speltips, Sunderland – Leicester 3/12: Öppen historia – spelbolagen instämmer inte

Fredagens skrivna speltips har avspark idag, 18:30. West Ham mot Arsenal – och ni hittar vårt speltips till matchen via denna länk!

MISSA INTE! Hos Redbet får ni läsare en unik välkomstbonus via oss – på 2 000 kronor!

Klipper ännu ett spel i Premier League.

Gillar Sunderlands chanser hemma mot Leicester och ettan lockar starkt här. Innan 0-2-förlusten över Liverpool senast – prestationen var trots allt rätt bra och man kämpade på väl – hade två raka vinster radats upp, spelårets enda.

Så det känns som att Sunderland har mer att plocka fram. Det är långtifrån kört i jakten på ett nytt kontrakt och som motståndet ser ut i botten bör de ha en alldeles utmärkt chans till att överleva.

Alla, däribland undertecknad, hade suttit och väntat på att det ska vända för Leicester i seriespelet, men det händer helt enkelt inte och mycket, närmast allt fokus är på Champions League, var det också väntar match kommande vecka. Distraktion?

För exakt en vecka spelade Leicester 2-2 hemma mot ”Boro” – en pinne man inte alls var förtjänta av. Kvitterade på straff i slutsekunderna, den andra straffen i matchen, varav den enda var ytterst tveksamt dömd.

Får nästan fifty-fifty känsla inför matchen…

Sunderland att vinna spelas därför till suveräna 3,45.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00
Match: Sunderland – Leicester
Speltips: Sunderland att vinna, rak etta
Odds: 3,45


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier