30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips, Sundsvall – AFC Eskilstuna 2/4: Upplagt för premiärskräll – till 3,25

De allsvenska premiärerna väntar och vi tar oss framåt i schemat – till den andra april, när Sundsvall tar emot AFC Eskilstuna på Norrporten Arena. Spelet som plockas ut är värt 3,25 gånger insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två självklara bottenkonkurrenter är det som ryker ihop med varandra; de två som av spelbolagen ses med störst risk att trilla ur Allsvenskan.

Vi har också berört ena sidan, Sundsvall, i ett långtidsspel här på sajten. Läs det – här! Tror ni att de överlever årets allsvenska?

Kvaliteten i Allsvenskan har höjts på de flesta håll och kanter. Flera klubbar har värvat bra, men framförallt är Sirius, Halmstad och just AFC Eskilstuna in och Falkenberg, Gefle och Helsingborg ut ett uppsving för serien som helhet.

Nykomlingar tenderar att sprattla till

När serien når upp mot 30 matcher, då kommer AFC med all säkerhet vara inblandade i bottenstriden – men jag vill ändå ge dem klart bättre möjligheter att överleva, kontra Sundsvall.

Sommaren 2016 blev ”Giffarna” av med delar av deras absolut bästa material och med de ekonomiska problemen som klubben står med, har de fått fortsätta skeppa ut spelare. Saknas såväl bredd som spets. Sämst trupp i serien? Utan tvekan.

AFC Eskilstuna har värvat på smart; Daniel Björnkvist från Örebro, före detta Arsenalspelaren Emmanuel Frimpong och Mauricio Albornoz från just Sundsvall, är tre spelare som ska bli spännande att följa.

Att de fått in överlevnandsexperten Pelle Olsson på tränarposten försämrar inte utsikterna för nytt kontrakt heller.

Gästerna har dessutom visat framfötterna under försäsongen och vann exempelvis över de regerande mästarna, Malmö FF, i genrepet.

Nykomlingar brukar inte sällan sprudla till i framförallt premiärerna, men också en bit framåt. Får känslan av att AFC kommer öppna starkt, för att sakta men säkert bli sämre under spelåret. Inleder med tre färska poäng mot en väntad bottenkonkurrent?

AFC Eskilstuna att vinna spelar vi till hela 3,25 gånger pengarna hos klassiska Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 2/4, 15:00

Speltips: AFC Eskilstuna vinner, rak tvåa

Odds: 3,25

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier