28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Sverige – Vitryssland 25/3: Målskyttelycka till alldeles för högt odds

Landslagsfotbollen har ju inte varit superhet på senare år, men nya tider kommer. Sverige tar emot Vitryssland under lördagskvällen – och vi spelar en målskytt till 3,25x.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Öppet, spännande och mycket bra fotboll. Grupp A innehåller allt när det handlar om striden om mästerskapsplatserna.

Etta har vi just nu ett dominant Frankrike som och tre pinnar under dem – fyra matcher vardera är spelade – har vi både Holland och just Sverige. Skillnaden? Fördel Holland, med ett mål i målkolumnen.

Mycket står ju på spel i matcherna mellan de som ska slåss där uppe i toppen, men inte sällan är det eventuella poängtapp mot de mindre namnstarka nationerna som sätter stopp för kalaset. Här? Endast tre poäng räknas för Sveriges räkning.

Som det verkar kommer följande manskap ställa upp för Sverige:

Olsen; Lustig, Nilsson-Lindelöf, Granqvist, Augustinsson; Durmaz, Hiljemark, Ekdal, Forsberg; Berg, Toivonen.

Toivonen i rampljuset

Som marknaden ser ut just nu, kan spel på Sverige vara lockande – men inte om man söker de höga oddsen. Skulle påstå att det känns som en klassisk 2-0-fajt. Kanske är ett resultatspel på sin plats?

Istället? Målskyttemarknaden. Hittat ett mycket, mycket lockande spel där. Blev faktiskt förvånad vid första anblick på oddset.

Mannen i fokus – Ola Toivonen.

Och det kanske kan anses lite underligt med tanke på hans brist på speltid i klubblaget Toulouse. En del bänkande på sistone. När han väl spelat, har målskörden varit okej i alla fall.

Känns som att det här är en perfekt tajmad match för honom – en lite sämre motståndare där det kan bli en del måttande från mittfältet och flankerna. På begränsad speltid har det också blivit en del mål i landslagströjan.

Får helt enkelt bra känsla för att Ola Toivonen kan komma att antecknas i protokollet.

Ola Toivonen målskytt ”anytime” spelas till 3,25 gånger pengarna hos LeoVegas. Då får vi pengarna tillbaka om han eventuellt inte skulle starta.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 25/3

Speltips: Ola Toivonen målskytt ”anytime”

Odds: 3,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier