12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips, Torino – Crotone 15/4: Investering till 3,40 x smeten

På påskaftonmenyn finns det massvis av fotboll och spelutbudet är enormt. Vi tar en närmare titt på Torino – Crotone och slussar in polletterna till 3,40 x smeten.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lördag! Påsk! Och hur mycket fotboll som helst, ända till tisdagen – och då är det ju Champions League-fotboll på menyn. Snacka om att bli bortskämda. Underbara sporttider i allmänhet, fotbollstider i synnerhet.

Om ni skulle vilja se den här matchen, kan den streamas på Viaplay eller Unibet. Hos de sistnämnda får ni 1 500 kronor att spela för med bara 500 investerade – via denna länk!

Mitten mot botten

Mitten mot botten! Torino är placerade precis i mitten av tabellen, tia, och kan varken nå upp uppåt till Europaområdet eller riskerar att trilla ur serien. Helt fastkedjade i mittenlandet. Precis som man kan vänta för Torino; de håller helt enkelt inte för mer, men är alldeles för bra för botten.

Plötsligt, som en blixt från klar himmel, har Crotone växlat upp och nu lever överlevnadschansen. Två matcher efter varandra är vunna, varav den ena mot Inter, och det har inte hänt någon annan gång under Serie A-säsongen. Glappet till säker mark, det är på två pinnar.

Torino läcker defensivt

Offensivt har Torino stora kvalitéer, bakåt är de desto sämre. Med tanke på den situation de är i, utan press eller behov av att bevaka resultat, har de spelat en oerhört framåtlutad fotboll – och det öppnar upp, åt båda håll.

Crotone vann med 2-1 hemma över Inter senast och med exakt desamma siffrorna mot Chievo dessförinnan. Sett vassa ut. Nu måste de vara extra desperata och växla upp. Motivationen talar till deras fördel.

Torino har släppt in minst två baljor i fyra raka matcher, med bara en av dessa förlorad. Ser vi tillbaka ännu lite längre; 7/8 senaste med dito. Väldigt anmärkningsvärda siffror och 2-2 har varit ett återkommande resultat.

Gillar Crotones chanser – till mål.

Crotone över 1,5 mål spelar vi till mycket trevliga 3,40 gånger pengarna hos LeoVegas. Den skulle jag kunna plocka en bra bit neråt. Goda värdemarginaler.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, lördag 15/4

Speltips: Crotone över 1,5 mål

Odds: 3,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier