24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips, Tottenham – CSKA Moskva 7/12: En stor oddsfavorit i fara

Betway är ett fantastiskt spelbolag, med stort utbud och höga odds. Öppna ditt konto hos dem och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Ni har väl inte missat att vi redan har ett speltips uppe till ikväll, CL-matchen mellan Legia Warszawa och Sporting CP. Läs det här!

Läst på en del håll, Tottenham ser ut att vara ett populärt spelobjekt när de tar emot CSKA Moskva på Wembley Stadium. Men varför?

Det är ju ett namn som folk ofta vill spela på, ”Spurs” – men de har visats sårbara här i Champions League. Enda vinsten kom borta mot just CSKA Moskva, med knappa 1-0. Generellt överskattas ju Premier League-klubbarna ute i Europa.

Förförra veckan släcktes Tottenhams CL-slutspelshopp när man förlorade mot Monaco – hur motiverat är man inför ett EL-slutspel? Sådär, är tanken.

CSKA Moskva har haft det tufft på senare tid och har en radda matcher i Champions League uppradade utan vinst. Den senaste kom för mer än ett år sedan, september 2015 när PSV värjdes undan. Extra motiverat nu när klubblegendaren och tränaren Leonid Slutskij sitter vid bänken för sista gången?

Det finns dock klass hos ryssarna och de kan mycket väl såra ”Spurs” och knipa den där Europa League-biljetten som är i potten mellan de här parterna…

Den raka tvåan spelas till 7,00 x polletterna hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 7/12
Match: Tottenham – CSKA Moskva
Speltips: CSKA Moskva vinner, rak tvåa
Odds: 7,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier