3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, Tottenham – Everton 5/3: Kombinationsidé till 5,00

Premier League står på den härliga söndagsmenyn – och då ställer vi oss frågan; ska Everton vara ett hot för Tottenham, även på White Hart Lane? Absolut.

Everton är ett av seriens formstarkaste lag, men det här är en av årets absolut tuffaste bortaresor. Ger i alla fall dem hyfsad chans. Större än oddssättarna – ja.

Det är ett svårbedömt Tottenham som kommer till spel. Stoke City krossades med 4-0 senast. Harry Kane smällde in ett hattrick och vad som imponerade extra mycket var hur enkelt det såg ut. Kan han konservera den formen, ja, då är ”Spurs” en mycket het kandidat till den åtråvärda andraplatsen.

Vilka klubbar som skulle landa i topp sex var mer eller mindre skrivet i sten, men Everton har faktiskt smugit upp och blivit en utmanare på allvar. Mycket hårt arbete bakom det – också välförtjänt.

Nu har Everton spelat fem raka matcher i följd utan att ha förlorat, tre vinster och två kryss, och även på bortaplan ser man solida ut. Försvarsspelet sitter och framåt finns en viss Romelu Lukaku, som hittar nätet ur alla möjliga situationer och vinklar. Målskyttespelet på honom hittas till siffror över tredubbelt – hos ComeOn hittas spelet och hos dem får ni 3 000 – sätt in 3 000, spela för 6 000 kronor – i välkomstbonus via denna klickbara länk!

Nåja. Tottenham visade vilka kvalitéer de besitter mot Stoke, men innan dess har de uppträtt svajigt. Därför lockas vi av skrällspelen här.

Kombinationen – oavgjort och BLGM spelas till 5,00 x insatsen hos Betway.

Gillar du våra spel?

Ta då del av de spelbolag och bonusar vi rekommenderar – de bästa för skrällodds – här på hemsidan. Om du vill rygga detta – får du 100% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos Betway här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:30, söndag 5/3
Match: Tottenham – Everton
Speltips: Kombination: Oavgjort och BLGM – ja
Odds: 5,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier