20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips, Watford – West Ham 25/2: Härliga Premier League – 3,00-taggare in!

Tack, tack, tack! Celta Vigo löste in 6,05 x polletterna på kontot efter att ha vunnit med 2-0 borta mot Shakhtar Donetsk. Som nämnt, skum värdering av matchen från oddssättarnas sida… Bara att tacka och ta emot!

Missat vårt speltips till fredagens kvällfajt mellan Las Palmas och Real Sociedad? Läs det – här!

Vi sänker svårighetsnivån från normaltillstånd – och spelar en 3,00-oddsare. Det handlar om lördagens Premier League-match mellan Watford och West Ham, vilken har avspark så sent som 18:30.

Gillar West Hams chanser här. Lite skiljer lagen åt i tabellen – mer kommer skilja närmare slutet av spelåret. Det är jag helt övertygad om. Såren slickas fortfarande från mardrömsstarten av säsongen och det är klart att det ur rent tabellsynpunkt tar tid att återhämta sig från den för West Ham.

Oavsett – West Ham är den bättre parten och har hittat en fantastisk fin nivå. Ofta en fröjd att se dem. Att man bara fick 2-2 hemma mot West Bromwich senast var ett rån – massvis med oflyt. Dessförinnan; 3-1-vinst borta över Southampton.

Watford sticker upp ibland, men känns inte alls lika heta som West Ham, fastän resultatraden de senaste veckorna är mer än acceptabel.

Spelar den raka tvåan till 3,00 x insatsen hos Betway.

Få 2 000 kronor att spela för hos Betway – bara halva summan insatt. Klicka här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 25/2
Match: Watford – West Ham
Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 3,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier