5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips, West Ham – Manchester City 1/2: Total spelsuccé – nu en 6,00-oddsare!

Succén är total här på Superspelen! Två av våra tre senaste speltips – till oddsen 5,25 respektive 3,40 – har landat på fötterna. Vi har momentum och hoppas nu kunna pricka in ännu ett spel…

Visst hade man kunnat önska mer av West Ham, men stundtals visar de att det finns klass i truppen – och med transferfönstret har de bara blivit bättre. Jose Fonté in och Robert Snodgrass in! Klassförvärv.

Undertecknad kan bara se dem pusha framåt nu, uppåt från den mittenplats som innehas.

Härnäst väntar Manchester City hemma. Ger West Ham fin revanschchans sedan 0-5-förlusten mot just dem i början av året. FA-cupen då, serien nu.

Kort sammanfattat; det finns mycket mer att hämta av West Ham, de har vunnit två raka matcher – över Crystal Palace respektive Middlesbrough – och har en samlad målskillnad på 6-1 i dessa. Två fräscha klassförvärv med också.

6,00 x insatsen står ettan i…

Och så stora skillnaderna absolut inte vara. Manchester City är det facto svajiga och haft det svårt på resande fot; föll exempelvis med 0-4 mot Everton för ett par veckor sedan. Plumparna kommer, utan att det dröjer alltför mycket mellan dem. Dessutom är superstjärnan Sergio Agüero osäker.

Plockar ettan hos Bet365. Klicka här – sätt in 1 000 och få 2 000 kronor att spela för hos dem!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 1/2
Match: West Ham – Manchester City
Speltips: West Ham vinner, rak etta
Odds: 6,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier