21/8 2018 Speltips Röda Stjärnan Salzburg

Speltips och odds inför Röda Stjärnan – RB Salzburg 21 augusti

Champions League-playoff spelas under kvällen, de första mötena av två, och på menyn är tre matcher. Vi tar en närmare titt på den mellan Röda Stjärnan och RB Salzburg, där en högoddsare från den första halvleken synas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Då är vi här, vid det sista hindret innan ett eventuellt Champions League-gruppspel – och härifrån har vi två klubbar som mer än gärna vill visa upp sig på den största fotbollsscenen i världen.

Givetvis är fallet så för alla klubbar som nått playoffet, men det är två lite speciella lag som drabbar samman i detta fall.

Röda Stjärnan och serbisk fotboll har inte blomstrat under modern tid och succén från Champions League-vinsten 1990-91 är som ett minne blott. Sakta men säkert har de dock stärkt deras aktier och efter en lyckad sejour i fjolårets Europa League, har de nu siktet på att åter ta plats på CL-scenen. Det skulle vara en enorm framgång.

Salzburg är Österrikes stora giganter sedan flera år tillbaka, i samband med den ekonomiska storsatsningen – eller utförsäljningen – men har inte fått ut i närheten av vad de velat på Europanivå. Att nå fram till Champions League vore ett fantastiskt starkt statement för deras del och av oddsen att döma ska de ha en absolut toppchans till det också.

Mållös första halva

Fokus blir på den första halvleken och målmarknaden. Ser stort värde i underspelen där – och för den delen målspelen i allmänhet, för den som vill vara mer på den säkra sidan.

Med Röda Stjärnan på planen blir det sällan speciellt underhållande. Deras försvarsspel är hårt prioriterat, inte minst i matcher mot lite tuffare motstånd, och där faller det oftast ut väl. Mindre lyckosamma är de däremot framåt i banan.

Som den rentav bättre och mer bollskickliga parten ska Salzburg styra och ställa på banan, men som bortalag måste också respekt visas. Matchen behöver per automatik inte vinnas för att utsikterna för avancemang ska se ljusa ut.

Varför vi blickar mer åt den första halvleken än matchen generellt är för att ett eventuellt likaresultat en bit in i det hela skulle kunna innebära att Röda Stjärnan känner press att kliva på framåt och att det hela således skulle kunna öppnas upp.

Under 0,5 mål i halvtid spelas till 2,60 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 21/8

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 2,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


20/8 2018 Speltips Crystal Palace Liverpool

Speltips och odds inför Crystal Palace – Liverpool 20 augusti

Hur lindrar man måndagsångesten bäst? Med Premier League, är svaret! Från kvällens match mellan Crystal Palace och Liverpool har Superspelen dessutom hämtat ut ett spännande speltips – till oddset 3,75.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Nu handlar det också om två lag som imponerade stort i respektive premiärmatch av årets Premier League och som nu hoppas sväva vidare på det; fylla på poängkvoten och omgående stärka aktierna i en serie präglad av rejäl konkurrens.

Samtidigt är det två lag med helt olika ambitioner. Liverpool, som stärkts upp en hel del inför spelåret, spelare för spelare, hoppas kunna utmana om den stora serietiteln – en som skulle bli en historisk sådan. Crystal Palace? De är av mittenkaraktär, menar vi. Varken mer eller mindre.

Crystal Palace premiärspelade mot stadsrivalen Fulham, på bortaplan, och vann med två mål mot noll. Imponerade stort där. Där visade de att bollinnehav verkligen inte är allt; att spets och kvalitet i de sista tredjedelarna är av störst betydelse. Nu – ändå en helt annan uppgift, en klart tuffare sådan.

Liverpool hade lekstuga med West Ham United i deras premiär. På Anfield skrevs vinstsiffrorna 4-0 och insatsen vara lika övertygande som resultatet i sig. Sadio Mané stod för dubbla baljor. Mohamed Salah för en och Daniel Sturridge en. Sprudlande anfallsfotboll – som alltid! Nu också en stabil defensiv fotboll likväl.

Chockar Liverpool?

Att räkna bort Crystal Palace skulle kunna bli en dyr historia. Gillar vad de visade upp i premiären och vänskapsmatcherna dessförinnan lovade också oerhört mycket. Inte minst ser det lovande ut offensivt.

Att Liverpool ska räknas som favoriter, rätt klara sådana, är dock uppenbart. De är av toppmaterial och verkar komma hit med toppform.

Någonstans måste vi dock värdera in att oddssättarnas tro på Liverpool kan vara lite väl stor här. Palace kommer få sina ytor att ställa om på och skulle eventuellt kunna skaka om Liverpool – i alla fall från start…

Över 90 minuter skulle det kanske bli lite väl tufft att stå emot ett frejdigt Liverpool, varpå vi föredrar att kika på andra alternativ än raka skrällspel.

Första målet i matchen: Crystal Palace blir spelet till 3,75 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 200% upp till 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, måndag 20/8

Speltips: Crystal Palace första målet i matchen

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


18/8 2018 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips och odds inför Chelsea – Arsenal 18 augusti

Det blir snabba tankar från derbyt mellan Chelsea och Arsenal i Premier Leagues andra omgång – och trots att ”Gunners” inte alls känns färdiga, ska det vara jämnare än oddsen vill antyda.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Londonderby! Lördagens sena match från Premier League är en äkta höjdare – mellan två klubbar som vill ta nya kliv och bli relevanta för att strida om de stora titlarna.

Hos Arsenal har Arséne Wenger lämnat klubben efter 20 års styre från tränarposten och ersättaren Unai Emery har enormt mycket att fila på; implementera en ny spelfilosofi och sammansvetsa spelarna.

Premiären? Den var inte alls lyckad. En 0-2-förlust blev det hemma mot mästarna Manchester City och därmed tilltar pressen på ”Gunners”. Gäller att hitta rätt kvickt, för att undvika kritiker som dyker upp här och var.

Chelsea har fått in Maurizio Sarri som tränare och han fick en desto bättre start i tävlingsdebuten: en 3-0-kross av Huddersfield Town – på bortaplan. En så kallad ”walk in the park”.

Jämnare än oddsen antyder

Absolut känns Chelsea lite mer klara än Arsenal. Närmare att få ihop det. Arbetat med ”Gunners” är också större. Det är svårt att implementera någonting nytt efter 20 års styre av en och samma person.

Men i grund och botten handlar det om två väldigt jämna lag, på pappret. Chelsea fick inte heller någon tuffare uppgift i premiären och det blir förstås annorlunda nu – mot en tänkt toppkonkurrent.

Hemmaförsdelen spelar in. Såklart. Men när vi får över fyrdubbla insatsen för den raka tvåan i en, på förhand, förhållandevis tät match – då måste vi klippa till…

Mer specifikt är oddset 4,25 och det erbjuds av Expekt. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 18/8

Speltips: Arsenal vinner, rak tvåa

Odds: 4,25

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


16/8 Luzern Olympiakos Speltips

Speltips och odds inför Luzern – Olympiakos 16 augusti 2018

Europa League är på kvällens meny och det bästa skrällspelet – med ett odds om 3,75 – hämtas från målmarknaden i returen mellan schweiziska Luzern och grekiska Olympiakos. Frågan lyder: målrikt eller målsnålt?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Och här är det inte mycket att hurra över, för den som vill se spännande fotboll. Olympiakos vann hemmamatchen i detta dubbelmöte med förkrossande fyra mål mot noll och därmed är det redan avgjort.

Vilken approach kommer de inblandade parterna då till spel med? Hur stort allvar ska matchen tas på? Rotation?

Olympiakos har fördelen av att seriepremiären är en och en halv vecka borta, vilket innebär att de per automatik inte behöver ställa spelare åt sidan – utan att det snarare kan vara fördelaktigt att vässa ihop startelvan.

Annat är det för Luzern, som har cupspel att vänta mot Gland och som därutöver nu måste fokusera allt på att hitta formen: den schweiziska serien har inletts med blott tre pinnar på fyra matcher. En vinst och tre förluster. Det är klart underkänt, särskilt som det blev en hedersam bronsmedalj förra året. Gäller att sätta fokus på rätt grejer.

Luften går ur

Hur vi än vrider och vänder på det hela – när det kokas ihop är det här en helt ointressant match.
Vill ni ha underhållning? Byt kanal! Vill ni ha spelvärde och dagens bästa högoddsare? Läs vidare!

Just det faktum att matchen helt saknar substans, att Luzern sannolikt mest vill att de här 90 minuterna ska vara över och att Olympiakos kan ta det lite som vilken vänskapsmatch som helst – det talar för en mindre underhållande match. En helt avslagen en.

Även om Luzern nu skulle försöka satsa lite framåt, skulle ett eventuellt 0-1-mål innebära att luften går ur helt och då kommer vi troligtvis få se två lag som mest rullar boll och dödar tid.

Slutsatsen? Under 1,5 mål spelas till 3,75 gånger degen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:30, torsdag 16/8

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 3,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


21/8 2018 Speltips Röda Stjärnan Salzburg

Speltips och odds: Real Madrid – Atlético Madrid 15 augusti

Den första europeiska titeln det här spelåret ska delas ut – Supercupen är här! Det står mellan Real Madrid och Atlético Madrid, som möter varandra i Estland, och från matchen investerar vi i ett målskyttespel till en bra bit över trippla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är ni redo? Ännu en titel ska delas ut! Nu i Europa.

Real Madrid har faktiskt vunnit Supercupen de två senaste åren, som en konsekvens av deras utomordentliga resultat i Champions League, och är även här att betrakta som favoriter. Oddssättarna menar knappa sådana. Vi eventuellt lite större sådana.

Men det är inte på resultatmarknaderna som vi hittar det stora värdet, skrällvärdet. Spel med uppskruvade odds, helt enkelt.

Stora diskussionsämnet i Real Madrid har varit hur man går vidare efter försäljningen av världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo. Att hitta rätt framöver skulle eventuellt kunna ta lite tid. Och dessutom har jakten på en ersättare ännu inte burit frukt. Där kommer den nya tränaren, Lopetegui, ha stora krav.

Tills vidare blir det Karim Benzema och Gareth Bale, som anfallsalternativ, som främst ska föra Real framåt.

Testas som målskytt

Atlético Madrid har satsat inför året; plockat in flera stora namn och hoppas med det kunna utmana Real Madrid och Barcelona, som varit dominanterna de senaste åren, på en större front. Chansen finns där, men känslan är att de skulle behöva växla upp ännu en nivå för att nå dit.

På spetspositionen kommer med största sannolikhet Karim Benzema ta plats för Real Madrid i matchen och vi vet om att det är en spelare med näsa för målet. Fjolåret må ha varit lite av en besvikelse, men nu kommer han få axla ett större ansvar i och med att Ronaldo lämnat. Kan bli positivt för hans del.

Med tanke på det, är det lite förvånande vilka siffror vi får uppdukade för målen till hans favör.

Räkna in i det hela att Real Madrid, med all rätt, är favoriter och att denna typ av matcher ofta kan bli lite mer öppna än ordinarie serielunksfajter. Eventuellt mer avslappnat.

Benzema som målskytt ”anytime” plockas till 3,30 x såsen hos LeoVegas. Cashen tillbaka om han inte startar matchen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 15/8

Speltips: Benzema målskytt ”anytime”

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


20/8 2018 Speltips Crystal Palace Liverpool

Speltips och odds: Vidi – Malmö FF 14 augusti

Efter oavgjort hemma i Skåne är det ett pressat Malmö FF som tar picket och packet ner till Ungern för att möta Vidi FC. Superspelen har hittat en passande högoddsare inför matchen och ni tar del av den här…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

1-1 på tavlan. Där står vi nu – ett resultat som innebär att Vidi just nu är vidare, i och med bortamålet de fick med sig från Swedbank Stadion…

Men halva dubbelmötet återstår och alltjämt rättfärdiga favoriter är skåningarna. Det är uppenbart, när 90 minuter är spelade, att viss klasskillnad det facto råder och Malmö FF ska greppa taktpinnen även här.

Någon enkel resa mot ett eventuellt Champions League-playoff blir det dock inte. Mot rumänska Cluj var det med kniven mot strupen som avancemanget löstes, faktiskt med vinsten i bortamötet. Hemmaditot slutade också det 1-1.

För den neutrale ska det också observeras att MFF är det enda återstående svenska hoppet ute i Europa. Om de nådde Champions League vore det en storsuccé och bara att ta sig vidare härifrån skulle med all säkerhet innebära spel i minst Europa League. Mycket i potten. Årets viktigaste match, nu när den allsvenska titeln är så pass långt borta också.

Nytt kryss

Som vi slagit fast: Malmö FF är ett, spelare för spelare, bättre fotbollslag. Det kan också avläsas i oddsen. Störst chans att avancera vidare ska de fortfarande, trots besvikelsen till hemmakryss.

Men någon lätt uppgift blir det inte. Vidi är knappast oävna på sätt och vis. I det första mötet stretade de emot väl, satte defensiven fint och som en varningssignal har vi redan fått se flera svenska klubbar som misslyckats i Europa – som klara favoriter också. Se bara Djurgården och AIK…

Tror på ett något mer offensivt lagt Vidi här, men som likväl tar det säkra före det osäkra. Bäddar för ett nytt kryss – och varför inte 1-1 samt förlängning?

Vi spelar det raka krysset till 3,20 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, tisdag 14/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


11/8 2018 Wolverhampton Everton Speltips

Speltips och odds inför Wolverhampton – Everton 11 augusti

Wolverhampton är tillbaka på Premier League-scenen och inleder kalaset med ett möte mot ett kompetent Everton. Nykomlingarna ska inte vara oävna, men kan ha hypats upp lite väl hårt inför matchen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match, efter match, efter match. När Premier League är på tapeten – då njuter vi så mycket. Sex bataljer sätter piff på den här lördagen.

Sist ut av alla är just dessa två, Wolves och Everton, där matchen har dess avspark 18:30. Vill ni se den, kanske för att öka spänningen när ni sitter på ett spel? Viasat Premium är kanalen. Viaplay streamar.

Nåja, Wolverhampton har snickrat ihop ett närmast helportugisiskt projekt – med spelare, tränare och ledare därifrån. Det är också kvalitativa spelare som finns i truppen, vilket vi inte minst fick sken av förra året när Championship lunkades hem utan minsta problem, utan att behöva svettas.

Everton är mer beprövade på den här nivån och hoppas kunna utmana på den övre tabellhalvan, eventuellt om en Europaplats. Om de får ha truppen skadefri, då är chansen hyfsad. Sist: en åttondeplats. Kan man slå det? Det var ju snudd på att räcka till kval ut i Europa.

Helt öppet

Oavsett vad – här väntar, vad vi ser, en tajt och spännande match.

Nykomlingar kan ofta slå på stort i framförallt premiärer, men också seriestarter i allmänhet, och nu stärks Wolves även av att spela på hemmaplan. Det är faktorer mer än värda att beakta.

Hur som helst är Everton fortfarande, på pappret, den snäppet bättre parten och ska därför ses med bra chans – fastän förutsättningarna är som de är, med premiärmatch och så vidare.

Ser det som helt öppet, faktiskt.

Därför spelas den raka tvåan till 3,55 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 11/8

Speltips: Everton vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


18/8 2018 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips och odds inför Manchester United – Leicester 10 augusti

Den stora premiären är här! Premier League är tillbaka och först ut av alla är Manchester United och Leicester City redan ikväll. Från oss hittar ni ett mycket smakrikt spel – till 3,75 x såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ikväll händer det! 21:00, Viasat Premium – visst kommer ni sitta bänkade i soffan? Här blir det att åka av.

Att placera ut Leicester, i vilket skikt av tabellen de kommer hamna, är vanskligt. Hurdan blir reaktionen på att Riyad Mahrez nu är borta? Samtidigt finns det en hel del att hämta ur spelarmaterialet och den övre halvan ska inte vara någon omöjlighet att nå. En niondeplats blev det sist – och det var mer än acceptabelt.

Manchester United har det stökat en del om, eller ja, snarare mellan tränaren José Mourinho och styrelsen. Han har inte fått de nyförvärv han velat på plats och truppen ser i stort sätt likadan ut som förra året. Utropstecknet är att Fred kommit in, men där ska man ta hänsyn till att han spelat i Ukraina under flera års tid. Blir han samma typ av stjärna hos ”De röda djävlarna”?

Toppstriden är hur som helst i sikte för United. Det är uppenbart. Däremot ökar risken för besvikelse och fiasko – och man kan redan nu se Mourinho som lite smått lös på sin post… Lär inte behöva blåsa alltför mycket innan det kan hända saker på tränarposten.

Leicester chockar på Old Trafford

Premiärer är skrälltäta.
Leicester ska inte underskattas.
Manchester United ser inte fullt ut i harmoni.

Så – kanske kan det bli på tal om en skräll här? Att stå emot United på Old Trafford över 90 minuter kan förvisso vara tufft, men vi kan inte sluta leka med tanken att Leicester skulle kunna chocka från start.

Gästerna är också starka på att ställa om. Passande matchbild?

Klart minus är att Jamie Vardy ser ut att missa matchen, eller starta på bänken, för Leicester – men det är inte ens i närheten av de frånvarobekymmer som hemmalaget dras med…

Första målet i matchen: Leicester spelas till 3,75 gånger fläsket hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, fredag 10/8

Speltips: Leicester första målet i matchen

Odds: 3,75

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


9 augusti 2018 Celtic AEK Aten Speltips

Speltips och odds inför Celtic – AEK Aten 8 augusti 2018

Celtic – som för stora favoriter mot AEK Aten? Champions League-kval är på tapeten under kvällen och från Skottland levereras ett speltips till ett makalöst överodds – 4,60 x insatsen… Men vilket är spelet?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är full rulle hos Celtic, som dominerar den skotska fotbollen med järnhand. Skillnaderna i landets fotbollsfinrum är brutala och även det här spelåret inleddes precis som väntat: en klar 3-1-vinst över Livingston. Den premiären spelades bara häromdagen.

CL-kvalet har däremot två rundor redan passerats i. Armeniska Alashkert värjdes undan med 6-0 över 180 minuters fotboll och norska Rosenborg med 3-1 över dito. Inget snack om saken i de dubbelmötena.

AEK Aten, då? Här är en klubb på frammarsch. Förra året bröt de Olympiakos Piraeus totala dominans i landet; vann serien, dessutom med god marginal, och det var den första gången sedan 1993/94. Nämnda Olympiakos hade dessförinnan bara misslyckats med att vinna serien vid två tillfällen sedan 95/96.

Vad som skulle kunna tala emot grekerna här är att det här blir säsongens allra första match, i och med att de hoppar direkt in i den här rundan och att den inhemska serien ännu inte kickstartat. Tajmingen inte riktigt där?

Uppgiften: hålla tätt

Framgångsreceptet för AEK Aten har varit – försvarsspelet. Förra året släppte de in blott 12 mål på 30 matcher i Grekland och även ute i Europa var de svåra att handskas med för motståndarna.

Och här, borta mot erkänt hemmastarka Celtic, kommer allt handla om att täppa till bakåt. Kan man lyckas med det? Absolut.

Visst är Celtic en tuff motståndare och de är, som nämnt, solida på hemmaplan – men det är lätt hänt att luras av deras namn och tro att de skulle vara klart bättre än vad de det facto är. Ser absolut att AEK ska ha större chans än oddsen antyder såväl i den här matchen som hela dubbelmötet.

Vi testar på oss en liten specialare, Celtic under 0,5 mål, till 4,60 gånger pengarna hos LeoVegas. 0-0?

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 8/8

Speltips: Celtic under 0,5 mål

Odds: 4,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


21/8 2018 Speltips Röda Stjärnan Salzburg

Speltips och odds inför Malmö FF – Vidi 7 augusti

Champions League-kvaläventyret fortsätter för Malmö FF och i den tredje rundan väntar ungerska Vidi. Tanken över hur matchbilden kan utformas är tydlig, varpå ett klassiskt halvtid/fulltid-spel lockar oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, krysset mellan GIF Sundsvall och IFK Norrköping, hittade in till oddset 3,80 och nu är planen att ännu fler polletter ska trilla in på kontot…

Nu – fokus på MFF:s jakt på en Champions League-plats… Det stora svenskhoppet ute i Europa. Med tanke på hur avlägset SM-titeln ser ut att vara, finns det utrymme att slå på stort.

Hittills har kosovanska Drita och rumänska Cluj skickats ut i kvalspelet. Det var med kniven mot strupen mot de senare nämnda efter en 1-0-vinst borta och 1-1 hemma – i en match som man hamnade i uppförsbacke i. Ändå välförtjänt att de är här.

Och lottningen? Den ser relativt tacksam ut. Vidi är en inhemsk toppklubb, men ungersk fotboll är långtifrån den bästa i Europa – och i ärlighetens namn tyder mycket på att det är en bättre passande motståndare än vad Cluj var.

Detta instämmer också spelbolagen i, att Malmö är att räkna som klara favoriter. Som bäst får man 1,40 gånger pengarna för att de ska avancera vidare till playoffrundan medan Vidi står i 3,40.

HT/FT

Även om det skånska favoritskapet – också med all rätt – är stort, kommer det inte bli en ”walk in the park”, detta. Tror att Vidi kan streta emot hyfsat. De har stor rutin i truppen och ska, av rapporter att döma, vara hyfsade bakåt i banan.

Den här typen av matcher, de inledande i dubbelmöten, tenderar att bli av rätt tillknäppt karaktär – från start. Finns ingen anledning för skåningarna att skynda på alldeles för mycket, med risken att släppa in ett mål här på hemmaplan.

Över 90 minuter bör de väl däremot stå som vinnare? Det tänker vi.

X/1 (HT/FT) – alltså att vi har oavgjort i halvtid och att Malmö står som vinnare efter fulltid – lockar till 4,10 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, tisdag 7/8

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier