24/6 2018 Japan Senegal Speltips

Speltips och odds inför Japan – Senegal 24 juni

Japan och Senegal, som båda slog på stort och vann respektive premiärmatch, möter varandra vid 17:00 under söndagen och från matchen höjer Superspelen svårighetsgraden rejält med ett speltips till oddset 4,40.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är det här Asiens och Afrikas hopp i världsmästerskapet? De största sådana, absolut.

Senegal har absolut potential att nå en bit framåt i turneringen och rivstarten de fick med 2-1-vinsten över Polen visade prov på ett fantastiskt stabilt försvarsspel samt effektivitet när chanserna väl dök upp. Överdrivet mycket av den varan blev det ändå inte.

Även Japan skrällde till det i den första matchen, men av den kanske det är svårare att dra större växlar. Mot Colombia fick motståndarna en man utvisad redan efter tre minuter och i samma sekvens Japan en straffspark som de förvaltade. Därmed kan man nästan påstå att matchen inleddes med såväl ledning som med numerärt övertag.

Fysisk fördel

Hos Japan finns en del kvicka fötter. Små, tekniska spelare. Bland andra Yuya Osako, som också blev målskytt, var helt suverän under premiären och visade verkligen upp sina kvalitéer på den största av scener. Stärker hans och sitt Japans aktier framöver.

Trots det och allt runtomkring måste vi ändå lämna förtroendet i händerna hos Senegal när de inte är betraktade som större än knappa favoriter.

Fysiskt har Senegal en enorm fördel här och det är en faktor av stor betydelse. Vid exempelvis fasta situationer kommer japanerna få oerhörda problem att försvara sig väl. Generellt ska de också betraktas som klassen bättre.

Och medan Senegal stod för en praktinsats i premiären, blev Japans mer påverkad av straffsparken och utvisningen, varpå betydelsen av segern inte ska överdrivas.

Gillar Senegals chanser rejält här och kan mycket väl se dem vinna matchen med två, tre baljor. Därför tas dem med -1,0 mål (asian handicap) till 4,40 gånger pengarna hos LeoVegas. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka om de ”bara” skulle vinna med uddamålet.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 24/6

Speltips: Senegal -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Speltips och odds inför Nigeria – Island 22 juni

Precis under trippla insatsen! Det betalar dagens bästa speltips hos oss på Superspelen – till mötet mellan Nigeria och Island. Här ska nordborna ses med absolut toppchans.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Midsommarafton betyder fotboll och VM. Tre matcher är på tapeten och det bästa speltipset hämtas Volgograd i Ryssland. Nigeria mot Island.

De afrikanska nationerna i mästerskapet har dragits med stora problem, däribland just Nigeria. Uppladdningen innan kantades av undermåliga insatser och förluster. Premiären slutade upp i en 0-2-förlust mot Kroatien. Man var knappast utspelade i matchen, men en förlust är en förlust. Tär hårt.

Här måste Nigeria i princip vinna för att ha möjligheten till att nå åttondelsfinalen. Därtill väntar en tuff uppgift i ett revanschlystet Argentina i den avslutande matchen. Tufft. Mycket tufft.

Island har varit en av fotbolls-Europas stora utropstecken de senaste åren och när de blev klara för detta världsmästerskap var det som den minsta nationen, sett till antalet invånare, som medverkat på den största av scener. Redan nu är historia skriven och mer kan komma att skrivas.

För premiären, den var suverän. Försvarsinsatsen hedervärd. 1-1 slutade matchen mot Argentina, trots försvinnande lite boll och bland annat en straffmiss från motståndarna. Att räkna bort Island framöver kan vara en miss, en brutal sådan.

Fel favorit

Island har en väl sammanvävd spelartrupp. De stod för ett utmärkt kvalspel, där de exempelvis kom ovanför en nation som Kroatien, vilka de också möter efter den här matchen.

Varför skulle vi vilja göra misstaget att underskatta Island nu, som så många gjort förut? Defensiven är solid. Omställningsspelet vasst. Och de har det där momentumet.

Nigeria har flera namnstarka spelare, men vi värderar dem som snäppet sämre än Island – mycket orsakat av brister i det kollektiva. Av de fem senaste matcherna har fyra förlorats och en slutat oavgjord.

Att Island ska vinna matchen betalar 2,95 gånger degen hos Bethard. Det måste testas.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr – en unik bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, fredag 22/6

Speltips: Island vinner, rak tvåa

Odds: 2,95

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


21/6 2018 Speltips Argentina - Kroatien

Speltips och odds inför Argentina – Kroatien 21 juni 2018

Är det inte lite som bäddat för en (mini)skräll när Argentina och Kroatien ställs mot varandra i VM 2018? Det är vartåt vi lutar – och vårt speltips inför matchen betalar 3,45 gånger såsen…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp D i årets världsmästerskap rullar vidare med ländernas andra matcher. Den stora höjdpunkten: Argentina mot Kroatien. Det är också från den matchen som vi levererar vårt speltips.

Och det är lite av en kniven mot strupen-match för Argentina, efter att bara ha löst ett kryss i premiären mot Island. Den kollektiva styrka som islänningarna besitter ska såklart inte underskattas, men likväl var det resultatet ett stort fiasko. Dessutom missade Leo Messi chansen att pricka in 2-1 från straffpunkten i den andra halvleken.

Kroatien löste i alla fall en trea i premiärmatchen, utan att imponera fullt ut eller vara i fara. Till slut blev det dock bekvämt: 2-0 över Nigeria och det innebär att de är ensamma att stå på tre pinnar efter en omgång i gruppen. Här skulle minst ett kryss innebära en lyxsituation inför den avslutande matchen, innan ett eventuellt slutspel.

Annars känns det fortsatt öppet. Argentina är favoriter i matchen, med all rätt. De har ett spelarmaterial i världsklass, men får det sällan att klicka friktionsfritt. Gäller att få fart på stjärnorna. Hitta självförtroendet.

Bra betalt kryss

Kritiken som öste över Argentina redan inför mästerskapet visades befogad. Premiären var ett plattfall modellen större. Island är i själva verket ett lag som tre poäng bara ska hämtas av.

Med bakgrund till detta kan vi inte annat än att se Argentina som en klar favorit i fara.

Vad som dock är att beakta är att krysset vore ett mycket positivt utfall för Kroatien och vid händelse av att det står lika på tavlan kan vi räkna med att de kommer försöka krypa ihop i positionerna; hålla tätt och hålla resultatet intakt.

För krysset får vi 3,45 gånger degen hos LeoVegas. Det är alldeles för bra för att inte testa.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 21/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,45

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


21/6 2018 Speltips Argentina - Kroatien

Speltips och odds inför Iran – Spanien 20 juni

Det blir ett litet annorlunda speltips från kvällens match mellan Iran och Spanien i VM 2018 – ett icke-skrällbetonat, men här kan vi helt enkelt inte rå för att inte klippa till.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Betryggande var det inte, men premiären landade i en skrälltrea för Iran. Matchnollan sprack inte fören i den sista sekunden och det var Marocko som skickade in bollen i eget mål. Detta också i en match som man under merparten av tiden var närmast utspelade.

Flyt? Absolut! Men sättet som Iran kämpade på var imponerande. Nu kommer det dock krävas en spelmässigt klart bättre insats, när motståndet heter Spanien – en av mästerskapets stora favoriter.

Inför premiären stökade det till rejält i det spanska lägret, när förbundskaptenen fick sparken bara dagarna dessförinnan. In har Fernando Hierro kommit på den posten – och premiären var faktiskt lovande.

Nu slutade matchen mot de europeiska mästarna, Portugal, med ett 3-3-kryss efter att motståndarnas briljante stjärna Cristiano Ronaldo stått för ett makalöst hattrick. Över hela matchen var dock Spanien den klart bättre parten och förtjänade väl ändå att vinna?

Någon anledning till oro finns knappast, trots stöket innan. Det känns som att Spanien är redo att utmana ända in i kaklet här i VM 2018.

Löser skott på mål-linan

Normalt är det rena skrälltipsen som vi på Superspelen skickar ut.

Nu blir det istället ett specialspel, snarare än ett skrällspel, när så uppenbart spelvärde är presenterat.

Givetvis kommer Spanien föra det här med järnhand, men Iran kommer förstås få sina chanser att sticka upp, likt mot Marocko. Vi kunde exempelvis se hur Spanien, trots ett massivt bollinnehav, släppte till en hel del avslut mot Portugal. Annat motstånd nu, men ändå relevant.

Unibet erbjuder oss 1,72 gånger pengarna för att Iran ska avlossa minst två avslut på mål. Det känns som i viss överkant och vi hade köpt det här spelet ner mot siffror runt 1,55x.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 20/6

Speltips: Iran över 1,5 skott på mål

Odds: 1,72

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


19 juni 2018 Ryssland Egypten Speltips

Speltips och odds inför Ryssland – Egypten 20 juni

Ännu en fullspäckad VM-dag, och som vi njuter! Nästa spelobjekt hämtas från kvällsmötet mellan värdnationen Ryssland och Egypten, där det är som bäddat för ett specialspel – till hela 5,75 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ryssland har hittills stått för VM:s största kross – utan att någon annan ens varit i närheten. Mästerskapets stora premiär landade i en 5-0-kross inför hemmapubliken och nu är pressen allt mindre på ett lag som tidigare varit ifrågasatt.

Å andra sidan kan man undra hur stor vikt man ska lägga vid den insatsen. Saudiarabien var allt annat än imponerande och visade upp enorma brister i deras spel, hamnade alldeles för lågt i positionerna och var ofta på hälarna. Däremot kan, såklart, en vinst med fem mål mot noll inte snackas bort… Hatten av för Ryssland.

Även Egypten hade problem inför mästerskapet, med uteblivna resultat i träningsmatcherna och en storstjärna i Mohamed Salah som varit skadad sedan CL-finalen.

Och i premiären mot Uruguay blev det en förlust, via 0-1 och ett mål som släpptes in i den 89:e minuten. Man stod för en solid kämpainsats, men siffrorna hade mycket väl kunnat bli större sett till hur chanserna fördelades.  Salah fanns på bänken hela matchen. Nu väntas han vara redo för spel. Stort plus.

Salah spräcker nollan

Det finns en herrans massa spel att kunna vraka i: plusspel på Egypten, eller kanske till och med ett rakt. Gemensamma faktorn: att Egyptens chanser underskattas. Känslan är att Ryssland hypats upp lite oförtjänt mycket efter premiären.

Här måste Egypten ut och sätta ton. Matchens måste mer eller mindre vinnas för att hoppet om slutspel ska leva vidare. Gillar också deras chanser nu när Mohamed Salah finns med.

Kollektivt är Egypten helt okej, varken mer eller mindre. Då är en spelare som Salah – en av världens bästa just nu – den som ska bryta mönster och ställa frågor till motståndarförsvaren; göra poäng, helt enkelt.

Eftersom han missade premiären kan vi räkna med en Salah som är extremt peppad för den här uppgiften.

Första målet i matchen: Mohamed Salah spelas till 5,75 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, tisdag 19/6

Speltips: Första målet i matchen: Mohamed Salah

Odds: 5,75

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


17/6 2018 Tyskland Mexiko Speltips

Speltips och odds inför Tyskland – Mexiko 17 juni

Det blir ett lite kortare speltips inför söndagens VM-match mellan Tyskland och Mexiko. Det  betalar hela 3,35 gånger pengarna – ett klart överodds, menar vi.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sveriges VM-gruppspelsmotståndare rivstartar redan under söndagen, medan Sverige möter Sydkorea dagen därpå, när den nya veckan tar vid.

Här är det på många sätt en öppen grupp som väntar, även om Tyskland förstås innehar det stora favoritskapet. Mexiko, Sverige och Sydkorea blir desto svårare att skilja åt. Men vi har också fått se flera storskrällar hittills under mästerskapet. Bland dessa: Irans 1-0-vinst över Marocko och Island 1-1-kryss mot Argentina.

Premiärer är ofta som så; lite mer ovissa än andra. Fler skrällar. Mer tillknäppta.

Håller tätt – i första halvlek

Här är vi inne på att det kan komma att bli lite krampaktigt. Tycker att flera storfavoriter svikit stort, såväl i spelet som med resultaten.

Och när Tyskland haft så oerhörda problem inför mästerskapet kan vi nästan inte misstänka att det blir likadant här.

Mexiko är fyllt av kvalité, kanske lite underskattade, och kommer här försöka stänga butiken: backa hemåt såvida matchens nolla alltjämt är intakt. Hellre det säkra före det osäkra, helt enkelt.

Men med tiden kan det förstås bli svårt att stå emot ett trots allt blytungt Tyskland och vi fokuserar därför specifikt på den första halvleken.

Under 0,5 mål i halvtid tas alltså till 3,35 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 17/6

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


16/9 2018 Peru Danmark Speltips

Speltips och odds inför Peru – Danmark 16 juni

Ett klart skrällbud i VM 2018, från mötet mellan Peru och Danmark. Skandinaverna – en favorit i fara? Vårt speltips inför matchen betalar er 3,30 gånger det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

På pappret kanske det inte verkar vara den hetaste matchen, men här är två nationer som kan slå på stort. Bara en av dem väntas nå slutspelet och det här blir därför den stora nyckeln: att i första hand undvika förlora och i andra hand vinna.

Därför blir det intressant att se vilken approach båda parter kommer till spel med. Mycket talar för att Danmark kommer föra dansen, om än inte dominera den, medan Peru kan bli lite mer tillbakalutade i banan.

Gruppens första match spelas fem timmar innan denna, 12:00, mellan Frankrike och Australien. Med all säkerhet är det en match som ”Les Bleus” vinner. Och om de skulle missa slutspelet vore det en brutal skräll. Händer helt enkelt inte i den här konkurrensen, eller?

Sannolikt ska inte heller Australien ha kapaciteten att rå på varken Danmark eller Peru, som bör vara ett par klasser större än de. Med det, de klara kvalitetsskillnaderna, landar vi i att dessa två kommer vara de som slåss om andraplatsen, även om det alltid sker storskrällar i mästerskap som detta.

15 matcher utan förlust

Danmark har ett lite bättre material – och inte minst har de Christian Eriksen. Av det att döma ska de absolut vara knappa favoriter. Nu har dock skillnaderna blivit alldeles för stora.

Därtill är det ett Peru som är helt fantastiska just nu. Innan matchen mot Sverige i genrepet, vilken slutade 0-0, hade de vunnit fem raka matcher och nu inte förlorat på 15 matcher efter varandra. Helt makalös statistik.

Då är det också ett mycket tufft VM-kval, det sydamerikanska, som de avancerade vidare från. Bland motstånden i den här förlustfria sviten hittas Colombia, Argentina och Uruguay. Världsklassmotstånd så det skriker om det.

Gillar den här upplagan av Peru och framförallt vad vi får betalt för spelen till deras favör.

3,30 gånger såsen för det raka spelet på Peru är alldeles för högt för att inte klippa till på. Spelet hämtas hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 16/6

Speltips: Peru vinner

Odds: 3,30

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Speltips och odds inför Marocko – Iran, VM 2018, 15 juni

Premiär. Två försvarsstarka lag. Vad talar det för på spelfronten? Här tar ni del av vårt speltips, som betalar er 3,05 x insatsen, inför Iran – Marocko, som spelar deras premiärmatcher i VM 2018.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Hetare matcher har spelats förut. Hetare matcher kommer spelas i den här VM-premiäromgången. Men spännande, det har i alla fall matchen mellan Iran och Marocko alla ingredienser för att bli.

Det är också en match av stor betydelse. Så blir det förstås med alla matcher i ett VM när länderna endast har tre matcher vardera i gruppspelet och inför slutspelet.

Eftersom övriga motstånd i gruppen består av världsnationerna Spanien och Portugal är vikten av matchen ännu större. Vinst här och det kan räcka med en skräll, eller till och med pinne, mot endera av de nämnda konkurrenterna för att nå slutspelet. Utrymme för storskrällar finns när det handlar om så få matcher.

Av oddssättarna att döma är Marocko klara favoriter – kanske för klara? – när det raka spelet på Iran betalar nästan fyrdubbla insatsen. Det måhända att de ska värderas som snäppet tunnare, men att skillnaderna ska vara så stora är desto mer tveksamt. Här är det öppet och kan sluta lite hur som helst.

Mest intressanta spelaren att hålla koll på, ur svensk synvinkel, är Östersunds Saman Ghoddos. Stundtals har han varit fantastisk för den svenska klubben, men väntas ändå få inleda på bänken. Helt klart aktuell för ett inhopp. Där har tränaren ett ess i rockärmen.

Krysset lockar till över trippla insatsen

Vår känsla: tätt! Det mesta talar starkt för det. Varför detta?

Den främsta anledningen; att det handlar om två lag med deras främsta kvalitéer i försvarsspelet och där mycket kommer handla om att hålla ihop kollektivet under mästerskapet. Får man inte ihop pusselbitarna, då finns det inte minsta chans på slutspel i och med bristen på spelare som på allvar kan göra det på egen hand.

Länderna var extremt svårslagna under kvalspelen: i det asiatiska vann Iran sex matcher, spelade fyra oavgjorda och förlorade noll. På dessa matcher släpptes så lite som två mål in. Då mötte de Sydkorea vid dubbla tillfällen, exempelvis.

I den sista kvalfasen kom Marocko före Elfenbenskusten, Gabon och Mali – med tre vinster och tre kryss. Där inte ett enda insläppt mål. Galen statistik!

Givetvis vore det för båda parter att föredra med en seger här, men någonting säger oss att knutarna kan bli svårlösta här…

Oavgjort, det raka krysset, tas till 3,05 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr – unik bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, fredag 15/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,05

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


21/6 2018 Speltips Argentina - Kroatien

Speltips och odds inför Portugal – Spanien 15 juni

Dagens bästa speltips från VM 2018 – inför mötet mellan EM-mästarna Portugal och ett favorittippat Spanien med vissa problem. Luktar det inte lite skräll här? Planen är att vårt spel ska mer än fyrdubbla ditt investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

De europeiska mästarna mot en av storfavoriterna. Grannländer. Här kan det smälla! Vilken match!

Grupp B i sommarens världsmästerskap tar fart under fredagskvällen, först med match mellan Marocko och Iran och timmarna efter denna. Som ni förstår står dessa två med det stora favoritskapet att ta första- respektive andraplatsen, som alltså leder till slutspel och vidare chans att vinna alltihop.

Men med så få matcher i den första fasen skulle en förlust här, i premiären, innebära problem och skulle då inte lämna plats för de minsta möjliga av misstag. Skrällar blir det alltid en hel del av i mästerskap.

För Spanien har förberedelserna inför mästerskapets störts rejält. Den nu före detta förbundskaptenen Julen Lopetegui fick sparken under onsdagen efter att ha annonserat att han tar över Real Madrid efter sommaren och paniklösningen heter Fernando Hierro, som varit en av de största spelarna i spansk fotbollshistoria.

Uppladdningen störd

När det stökat till såhär mycket i Spanien – varför skulle de, mot ett starkt Portugal, i undertecknads bok även av titelmaterial, vara såhär stora favoriter?

Mycket talar också för att oddsen kan justeras när marknaden börjat reagera på det spanska förbundskaptenbytet. Givetvis problematiskt att behöva städa om på en sådan position bara ett par dagar före premiären. Uppladdningen störd. Fokus på annat.

Men även om de yttre förutsättningarna inte hade varit såhär, skulle vi ändå hitta värde i Portugal till de här siffrorna. Det handlar ändå om ett världsklasslag, de europeiska mästarna och på topp finns ingen mindre än Cristiano Ronaldo.

Bethard är löjligt generösa här och erbjuder oss 4,15 gånger fläsket för att Portugal ska vinna matchen och det är helt enkelt siffror som vi inte kan bortse från.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, fredag 15/6

Speltips: Portugal vinner, rak etta

Odds: 4,15

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier

 


19 juni 2018 Ryssland Egypten Speltips

Speltips och odds inför Ryssland – Saudiarabien 14 juni

Det bästa speltipset inför VM-premiären mellan Ryssland och Saudiarabien levererar vi på Superspelen! Dessutom är det ett rejält pangodds som dukas ut. Missa inte det!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Värdnationen i sommarens världsmästerskap, Ryssland, premiärspelar – och det mot ett Saudiarabien som senast var i VM 2006.

En bättre passande lott kunde de knappast få, ryssarna. I en premiär, särskilt när de haft vissa problem inför mästerskapet, med flera undermåliga insatser och resultat, kan det behövas en match för att få proppen att åka ur. Lossa på knutarna. Slippa den värsta pressen.

Saudiarabien saknar helt och hållet världsnamn och att lyckas så pass väl i det asiatiska VM-kvalet ska de vara mycket stolta över. Bara att komma hit är en stor vinst. Skulle de lyckas undvika förlora åtminstone en match i gruppspelet vore stort.

Först är det den här matchen, därefter väntar Uruguay och till sist Egypten. Långtifrån den tuffaste gruppen, men på den här scenen finns det få lättviktare. Ingendera av motstånden kan tituleras som sådana.

Ryssland kommer, som värd för mästerskapet, vara mycket intressanta att följa. Det finns få spelare av stjärnstatus – om ens någon – men den ryska klubbfotbollen är verkligen inte att underskatta heller.

Det som oroar för rysk del? Att de spelat sju raka matcher, alla i vänskapens tecken, utan att ha vunnit. Sist – ett 1-1-kryss hemma mot Turkiet.

Hård press på domarteamet

Ett brutalt hemmastöd. Extrem press på domaren. Och som alltid har värdnationer vissa fördelar på domarfronten. Annorlunda kommer det sannerligen inte vara i Ryssland. Detta kan inte bortses från.

Och här kommer Saudiarabien droppa djupt ner i positionerna, talar allt för. Om man hamnar i famnen på målvakten, innebär det fler sekvenser i straffområdet och således större risker för ödesdigra snedsteg.

Vi ska även påminnas om att Ryssland är något svajiga och kan bli störda när Saudiarabien ställer om.

Allt detta bäddar för ett specialspel – 3,50 gånger pengarna på att det blir en straff i matchen. Betser är platsen.

  Rygga spelet hos Betser – Få en omsättningsfri bonus om 100 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, torsdag 14/6

Speltips: Straff i matchen – ja

Odds: 3,50

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier