17/1 2018 Wolverhampton Swansea Speltips

Tisdag: 3,15 in på kontot igår – nu höjs svårighetsgraden

Polletter – in! Djurgården körde över Östersund och vårt minushandikapp på stockholmarna prickade till 3,15x. Skönt att vara tillbaka på rätt spår.

Enda nämnvärda, i fotbollsvärlden, under tisdagen är CL-semifinalreturen mellan Bayern München och Atlético Madrid. Rätt stor händelse och undertecknad har även täljt lite spelvärde…

Dessa värdetankar landar hos Atlético Madrid. Att spela emot Bayern München på hemmaplan, då är man oftast ute på tunn is – men spanjorerna är extremt försvarsstarka och sitter i en intressant sits i och med att man vann utan att släppa in mål hemma.

Bayern, som inte sett alltför heta ut på marknaden under den senaste tiden, kommer styra och ställa från start, men riskerar att hamna i en tuff situation om Atlético får in matchens första balja – då måste de få in minst tre stycken, och mot världens kanske försvarsstarkaste motståndare, som dessutom är sylvasst i kontringsspelet, kan det enkelt straffa sig.

Givetvis kan tyskarna dra ifrån och vinna det här med två, tre mål, men undertecknad skulle inte bli förvånad om vi får se en bortavinst och att Atlético får den där finalbiljetten…

Raka tvåan spelas till 6,50 x smeten hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Speltips: Atlético Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 6,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier