23/5 2018 Östersund Sirius Speltips

Tisdag: 4,70 in på kontot senast – 17,00 nu?

3-2 skrevs Levantes vinstsiffror mot Las Palmas och vårt målspel – över 3,5 mål – satt utan större bekymmer till 4,70x. Blev precis som väntat – en öppen och sprudlande match mellan två bottenkonkurrenter i desperat behov av en trea.

Nu hoppas vi kunna räkna in ännu ett spel – franskt cupfokus. I den första semifinalen av Ligacupen drabbar Lille och Bordeaux samman. En match där oddssättarna verkar ha vandrat lite vilse – och det försöker vi utnyttja.

Lille har haft stora problem under hela spelåret och formen är usel; tre raka förluster, senast med 1-3 hemma mot tabelljumbon Troyes, är uppradade. I och med det börjar det brännas underifrån och cupen är inte alls av samma vikt som serien.

Gästande Bordeaux har å andra sidan inte förlorat på 11 matcher; vunnit de flesta av dessa och hämtade in 0-2 till 2-2 borta mot Nantes under de avslutande 10 minuterna senast. Europadrömmen lever alltjämt, men krutet bör ändå vara stort här.

Lilles försvarsspel under slutspurten av matchen mot Troyes var under all möjlig kritik och kan de få in tre baljor på Lille, kan Bordeaux göra detsamma. Inget snack om saken.

Köper kombinationsspelet: Bordeaux vinner och över 3,5 mål till 17,00 x insatsen. Bwin är platsen.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 22:00
Speltips: Lille – Bordeaux: Bordeaux vinner & över 3,5 mål
Odds: 17,00
Bolag: Bwin (250 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier