17/1 2018 Wolverhampton Swansea Speltips

Tisdag: Champions League är tillbaka och vi satsar i en skräll till 16,00

Inte lyckades Crystal Palace köra över Sunderland – istället blev det en skrällbortavinst med ett mål mot noll. Innebär att vi får felrätta veckans första spel. Upp på hästen på nytt och nu tar vi sikte på det europeiska finrummet, ”den där jävla Champions”. Underbart med lite klassboll. Bara att välja och vraka i det stora utbudet.

Strålkastarljuset riktas på Emirates Stadium – Arsenal mot Dinamo Zagreb.

Inne på att Arsenal ska ha en bra chans att fixa den där slutspelsbiljetten trots den stora uppförsbacken – man måste kamma fullt i de två avslutande matcherna medan Olympiakos torskar allt. Därav spelet som skickades upp förra veckan, att Arsenal hamnar i topp två till 4,50x.

Men! Här är oddsen orättvist satta, måste erkännas.

Arsenal kan prestera på en fantastisk nivå, men också falla hårt. Förlorat flera matcher där de varit storfavoriter under spelåret; omvända mötet med detta, hemma mot Olympiakos och mot Sheffield Wednesday i den inhemska cupen är tre praktexempel.

Eftersom man måste vinna här kommer man bli illa tvungna att pressa upp positionerna rejält om det skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek. Skulle i så fall öppna upp fina ytor åt andra hållet och Zagreb ska ändå inte underskattas; kan vara helt okej.

16,00x för raka tvåan är klart värde.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 24/11
Speltips: Arsenal – Dinamo Zagreb: raka tvåan
Odds: 16,00
Bolag: Nordicbet (1 000 kronor bonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier