6/6 2018 Belgien Egypten Speltips

Tisdag: Champions League är tillbaka – spelobjekt tas till 15,25

En reduceringsbalja från Jönköping Södra mot Örebro SK i den 96:e (!) minuten satte stopp för vår superstreak – den stannade vid fyra speltips in efter varandra; alla till odds över 4,20 x polletterna. Nu satsar vi på att hitta tillbaka på direkten.

Bortsett från de två CL-fajterna som spelas under tisdagen är utbudet rätt tunt, men vi håller oss till världens största turnering… Gillar skrälloddset på Wolfsburg borta mot Real Madrid i kvartsfinalreturen.

Skruvar upp nivån rejält nu.

Mot alla odds är Wolfsburg faktiskt nedplitade som favoriter till att avancera vidare. Detta efter att ha vunnit med 2-0 på hemmaplan – så nu sitter de i en bra sits när spanjorerna måste framåt.

Och även om tyskarna presterat uruselt på resande fot under spelåret, kommer de få sina möjligheter att sätta spiken i kistan här. Kontringsspelet är starkt och det lär man dra nytta av när Real Madrid sakteliga måste pusha upp positionerna.

Baserat på hur den första fajten utvecklades, måste polletterna bara in på den raka tvåan till 15,25x, vilket dukas ut av Betrally.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Speltips: Wolfsburg att vinna, rak tvåa
Odds: 15,25
Bolag: Betrally


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Uppstickare som ger 1 000 kr bonus med koden VRALLY.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier