6/6 2018 Belgien Egypten Speltips

Tisdag: Champions League-fyrling till 14,96 gånger pengarna

Vad sägs om en en fyrling från Champions League som ger imponerande 14,96 gånger pengarna? Dessutom är spelet hämtat från 888 där nya spelare får tripplad vinst på deras första spel så satsar ni 100 kronor och detta spel sitter vinner ni över 4 000 kronor! Klicka här för att låsa upp kampanjen som ger tripplad vinst.

Manchester United – CSKA Moskva: Rak etta till 1,53

CSKA är inget undantag. Lag från Ryssland brukar ha problem på bortaplan ute i Europa. CSKA har förlorat åtta av de tio senaste bortamatcherna i CL och ni kommer kanske ihåg deras 5-1-torsk förra säsongen borta mot Roma. United är starka på hemmaplan och även om de bara spelade 0-0 i helgen är de klasser bättre än CSKA och kommer vinna denna nyckelmatch i gruppen.

Real Madrid – PSG: Rak etta till 1,8

PSG har ett otroligt starkt lag men är enligt oss inte riktigt där än när man ställs mot storlag som Real Madrid. Mötet nu senast i Paris slutade 0-0 och stärkta av hemmaplan tror vi på Real Madrid här. Spanjorerna har trots allt 14 segrar, en oavgjord och en förlust på deras 16 senaste hemmamatcher i Champions League. De störs av en del skador men det gör även PSG och som helhet känns ettan relativt säker.

Shakhtar Donetsk – Malmö FF: Dubbelchans X2 till 3,55

Här är vår skräll som driver upp oddset. Malmö vann enkelt hemma mot Shakhtar och gjorde en otroligt bra match men de är givetvis stora underdogs på bortaplan. Vi tror att matchbilden här kommer passa Malmö som i praktiken säkrar tredjeplatsen i gruppen vilket betyder fortsatt spel i Europa Leagues slutspel om de löser minst oavgjort här. Om de ska missa slutspelet trots ett kryss här krävs det att Shakhtar presterar väldigt bra resultat mot PSG och Real Madrid som inte är speciellt troligt.

Ett motiverat Malmö har större chanser att lösa minst en poäng borta i Ukraina än vad oddset 3,55 ger sken av.

Benfica – Galatasaray: Raka ettan till 1,53

Benfica förlorade borta mot Galatasaray med uddamålet nu senast men hemma i Portugal ska det vara klasskillnad på dessa lag. Benfica har bara förlorat en av de nio senaste hemmamatcherna i CL och har under denna svit vunnit mot bland annat PSG och Monaco.

Galatasaray har samtidigt otroligt stora problem på bortaplan i Europa. De fick bara 2-2 mot Astana från Kazakhstan och hade innan det sex raka förluster med målskillnaden 3-17. Faktum är att de har nio raka bortamatcher i CL utan en enda seger.

Trippla vinsten:

Kom ihåg att den här trippeln är hämtad från 888 och nya kunder får trippla vinsten på deras första spel hos dem.

Så här fungerar det:

1. Klicka här för att öppna ett konto.

2. Gör en insättning och lägg sedan detta spel (maxinsats 100 kr)

3. Om spelet sitter tripplar de er vinst!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 3/11
Speltips: Fyrling enligt ovan.
Odds: 14,96
Bolag: 888 (Klicka här för att öppna konto och trippla vinsten)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier