21/8 2018 Speltips Röda Stjärnan Salzburg

Tisdag: Cupskräll från England – värd 4,00 gånger pengarna!

Nja, den var inte ens nära. Skellefteå svek enormt mot Rögle, förlorade och vår 3,75-oddsare missade klart.

Nåja, bara att ladda om och leta nytt spelvärde.

Ligacupen i England rullar vidare och vi är i åttondelsfinalerna. Har hittat ett trevligt spelobjekt från matchen mellan Newcastle och Preston. Gillar skrällmöjligheterna enormt.

Att Newcastle är för bra för Championship har vi fått svart på vitt. De kommer studsa tillbaka uppåt i seriesystemet, till Premier League. Finns ingenting annat på kartan.

Men detta betyder inte att de kan ta lätt på matcherna i serien, utan det är fullt fokus på avancemanget och därför hamnar övriga tillställningar, som Ligacupen, i andra hand. Stor rotation är deklarerad och trots att truppen är bred, försvinner förstås en hel del kvalitet.

Preston kan också snurra runt på några positioner, men väntas vara mer ordinarie än motståndarna. De är kapabla, i fin form och har inte förlorat på sju raka matcher. Avancerade dessutom förbi Bournemouth i förra cuprundan – på bortaplan!

Sedan vet vi ju att cuper generellt brukar bädda för skrällar – och en sådan kan absolut lura runt hörnet här…

Preston att avancera vidare spelas till 4,00 x insatsen hos Betway, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 500 kronor! Hittar spelvärde runt 20-30 punkter neråt, så det är bara att skyffla in polletterna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Newcastle – Preston North End
Speltips: Preston att avancera vidare
Odds: 4,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier