17/1 2018 Wolverhampton Swansea Speltips

Tisdag: En favorit och en skräll skapar dubbel

Två minuter. Sedan var vårt speltips – att det skulle bli mållöst till 13,00 x insatsen från matchen mellan Napoli och Inter – kört. Som alltid efter missar: bara att knyta näven i fickan och skövla vidare bland spelobjekten och plocka upp nytt värde.

Håller det enkelt med en dubbel, från engelska Ligacupen och franska Ligue 1, som betalar 10,1 x fläsket hos Bet365.

Angers – Paris Saint-Germain: PSG -1,5 mål (asian handicap)

Överraskad över hur fint betalt vi får för Zlatan och company här. Serien domineras fullt ut och man kör över sina motståndare vecka efter vecka, match efter match. Senast snurrades Troyesspelarna upp på läktaren när vinstsiffrorna skrevs 4-1 – ett Troyes som avancerade upp från andradivisionen med Angers i fjol.

Dock klart bättre insatser signerade just Angers. De är faktiskt trea just nu och det är över all förväntan, men att man kommer dippa råder det ingen tvekan om. Tycker redan vi sett till tendenser till ett tapp…

Två baljor bör PSG lösa det här med. Minst.

Stoke – Sheffield Wednesday: Raka tvåan till 5,00

Löjligt skrällvärde.

Förvisso en division som skiljer parterna åt, men nästa år behöver det inte vara så – Sheffield Wednesday är en het kandidat till att avancera upp i seriesystemet, till finrummet. Cupen satsas det stort på och man har skickat ut exempelvis Arsenal med 3-0 på hemmaplan och Newcastle med 1-0 borta.

Stoke fick dessutom en stark reaktion efter en bra period senast och förlorade mot ett mediokert Sunderland med 0-2. Passande tillfälle för Sheffield Wednesday att ställa till det för ”The Potters”?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 1/12
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 10,1
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier