22 november 2017 Basel Manchester United Speltips

Tisdag: FA-cupen-polletter investeras till spelvärda siffror

Det bjöds dessvärre bara på tre baljor mellan Espanyol och Rayo Vallecano och överspelet på 4,0-linan missade till 4,40x.

Kraftansamlar på nytt och skiftar fokus till FA-cupen, där Hull City och Arsenal ska göra upp om en semifinalbiljett. Varåt värdet lutar, det tvekar undertecknad inte en sekund över. Det här ska väl Arsenal bara vinna?

Hull har fullt fokus på seriespelet, i jakten på avancemang till Premier League. Detta medan Arsenals hopp om en PL- och CL-titel mer eller mindre raderats ut efter en radda av sämre resultat. FA-cupen, som faktiskt vunnits två spelår efter varandra, är en utmärkt chans att i alla fall kamma hem en titel.

Trots att Hull luftade nästan hela den ordinarie startelvan på Emirates, lyckades de alltså lösa ett omspel. Rotation har deklarerats även här. Blir sannolikt en närmast identiskt elva från den första matchen. Gästande Arsenal lär också rotera på en del positioner, men satsar hårt på cupen och det blir mindre av den varan från deras sida.

Klass och motivation talar för Arsenal – de ska helt enkelt lösa det här och spelas med -1,5 mål (asian handicap) till 3,20 x insatsen hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och erhåll 200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:00
Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,20
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier