22 november 2017 Basel Manchester United Speltips

Tisdag: Galet skrällvärde i engelska Ligacupen

Det här med att falla på målsnöret har blivit lite av en grej för oss de senaste dagarna. Tycker dock vi varit rätt ute i de flesta fallen och allt som allt har fina polletter kammats in på sajten sedan starten.

Som vi var inne på underskattades Ryssland enormt av oddssättarna i JVM-semifinalen mot USA – vi spelade därför krysset till 5,80 – och precis som förutspått blev det en jämn batalj, men Ryssland lämnade isen efter 60 minuter som vinnare med 2-1.

I tisdagens Ligacupsemifinal mellan Stoke och Liverpool hittar undertecknad enormt värde. Det är det första av två möten och pressen är på ”The Potters” att lösa ett positivt resultat, med andra ord: en vinst, till returen på Anfield.

Och det ska de väl ha en fin möjlighet till? Vill faktiskt påstå att de ska vara favoriter på förhand medan oddssättarna tänker helt annorlunda.

Vill inte påstå att Liverpool är bättre än Stoke – tycker de är närmast helt jämna, vilket också PL-tabellen antyder. Nu har värden fördel av att spela på hemmaplan och på Britannia Stadium, framförallt mot motståndare som vill vara spelförande, brukar man vara vassa. Fem av de sex senaste matcherna på arenan har man vunnit; bland annat med 2-0 över både Manchester City, Manchester United samt 1-0 över Chelsea.

Galet ”skrällvärde” helt enkelt. Stoke -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – spelas till 5,80x hos Unibet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00
Speltips: Stoke – Liverpool: Stoke -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 5,80
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier