23/5 2018 Östersund Sirius Speltips

Tisdag: God skrällkänsla till 8,50

Inte lätt att jobba in måndagens allsvenska skrällidé när Gefle åkte på ett rött kort redan efter 30 minuter och Kalmar tilldelades två straffsparkar i första halvlek. 3-1 skrevs resultatet till värden och vi får väl ta och gratulera KFF till fortsatt allsvenskt kontrakt – problemen kommer dock inte försvinna till nästa år. Finns grejer att slipa på.

Hur som helst, vi tar oss vidare till England och Ligacupen.

Arsenal och ”säkra” matcher. Den kombinationen bådar sällan för succé, snarare för rejäla skrällar. Bara att kolla förlusterna under detta spelår: Olympiakos (h), Dinamo Zagreb (b) och West Ham (h). Även Chelsea borta, men det var ju inte helt oväntat.

Trillat dit när man ska föra dansen helt och hållet. Passar dem bättre att kunna kombinera, varva stort bollinnehav och att få ställa om under matcherna.

Nu ställs man mot Sheffield Wednesday i åttondelsfinalen. Ett Wednesday som har 5-3-0 i formraden, är och slåss om platserna till Premier League och skickade ut Newcastle ur den förra cuprundan. Det finns potential och styrka. Cupen är högt prioriterad – det har man visat.

Annonserat att Arsenal ska rotera runt en hel del i startelvan efter det tuffa spelschemat som varit. Ett par oprövade pjäser in och flera bänknötare likaså.

Inhemska cuper och skrällar – det får vi ofta se. Känns som att det kan bli en här…

Ettan spelas till 8,50x hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 27/10
Speltips: Sheffield Wednesday vinner, rak etta
Odds: 8,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier