9 november 2017 Nordirland Schweiz Speltips

Tisdag: Kniper Celtic ytterligare en vinst till 5,25?

Malmö FF imponerande lite väl i vinsten mot Jönköping Södra och vårt speltips var därmed inte tillräckligt bra för att resultera i någon vinst.

Nu blir det istället fokus på kvalet till Champions League, där Malmö FF:s fjolårsmotståndare Celtic nu ser ut att ta sig till huvudturneringen. Förra säsongen fick skottarna se sig besegrade av just Malmö FF i en tung match nere i Skåne. Det vill klubben och supportrarna troligen allra helst glömma.

Mot israeliska Hapoel Sheva-Beer ser det betydligt mer lovande ut. Celtic vann det första mötet med 5-2 på hemmaplan och har nu ett väldigt bra utgångsläge inför returen.

Här kommer hemmalaget gå fram för kung och fosterland, något som passar Celtic som handen i handsken. Leigh Griffits är till exempel en erkänt stark kontringsspelare och han – med flera – lär ha enorma ytor att operera i. Därtill är Celtic ett klart bättre lag generellt sett.

Därför tror vi att en bortavinst inte är otänkbar. Den betalar 3,10. För den som nöjer sig med ett sådant odds är det ett bra skrällspel, men vi går lite längre än så. Celtic -1 (asian handicap) spelas till 5,25 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsvinst.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 23/8

Speltips: Celtic -1 (asian handicap)

Odds: 5,25

Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier