6/6 2018 Belgien Egypten Speltips

Tisdag: Målsnål cupfajt att vänta – målspel spelas till 4,33

Söndagstrippeln var inte ens i närheten av att sitta – alla tre spelen missade och den prestationen får vi bara vifta undan. Hoppade att reka under måndagen i och med det bristande utbudet; inte en enda match i de europeiska toppdivisionerna eller cuperna spelades.

Snäppet bättre utbud nu, om än fortfarande halvtunt.

Cupfajt mellan Sevilla och Real Betis väntar. Ett derby med andra ord. Men eftersom Sevilla vann bortamötet med två mål mot noll är chansen snudd på minimal att Real Betis ska klara av att vända på pannkakan. Därmed väntas också en del rotation från båda håll.

Ett försök kommer vi dock få se från Betis sida i alla fall – allt annat vore oprofessionellt, och ja; skulle man få in matchens första mål, då kan det bli nerv i det hela. Är inne på att man kommer ut med upptryckta positioner direkt, vilket mycket väl kan sluta i att Sevilla kontrar dit en. Och det skulle väl ändå döda den här bataljen helt och hållet?

Om så blir fallet kan vi räkna med att Betis drar ner på tempot – inte emot Sevilla, som förstås inte vill slita ut sitt manskap i onödan. Mållös andra halvlek att vänta? Till 4,33 x insatsen – varför inte?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 22:05
Speltips: Sevilla – Real Betis: Under 0,5 mål i andra halvlek
Odds: 4,33
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier