14/2 2018 Real Madrid Paris Saint-Germain Speltips

Tisdag: Rumänsk glädje ikväll – till 3,05?

Lyckan uteblev när vi spelade mot Grekland – på nytt. 0-2 och Estland kunde inte virka in 4,00-oddsaren på kontot.

Nåväl…

Fått känsla för Rumänien borta mot Kazakstan ikväll och oddsen som erbjuds på spelen till deras favör är det bara att tacka för. 1,75 x smeten finns för den raka tvåan exempelvis, vilket är ett bra alternativ för den som vill hålla svårighetsnivån nere eller höja insatsen.

Men här ska vi hitta siffror modellen – högre.

Det här kan mycket väl bli en ”walk in the park” för Rumänien – den klart mer kapabla parten. Borde bli en matchbild som de trivs med här också.

Nu senast visade de upp sig rejält inför Europa, Rumänien. 5-0 är inte ett resultat att skämmas över borta mot Armenien och det är således med mycket bra känsla de kliver in till den här fajten; pusselbitarna föll på plats och offensiven levererade fullt ut.

Kazakstan, då? Nja, en väldigt tunn fotbollsnation. Finns ett par dugliga spelare i truppen, men bakom dem – not so much. Och förra veckan föll de med förnedrande 0-5 mot Montenegro – ett motstånd som Rumänien absolut kan mäta musklerna med.

Rumänien borde vinna det här bekvämt och de spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – till 3,05 x insatsen hos Unibet.

Saknar du ett konto hos Unibet? Öppna ett och få 200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00
Match: Kazakstan – Rumänien
Speltips: Rumänien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,05
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier