14/2 2018 Real Madrid Paris Saint-Germain Speltips

Tisdag: Smakrik CL-dubbel

Inte ens nära att den allsvenska trippeln till över 40 x fläsket satt under måndagen – alla tre skrällspelen missade. Vi behöver dock inte säcka ihop för det, dels var det ett rejält långskott och dessutom har lyckan varit stor annars.

Fått bra känsla för en CL-dubbel här, vilken betalas hos Unibet. Det är två favoriter som bör ha bra chans att få proppen ur i respektive matcher. Till 24,40 x polletterna – såhär tänker vi.

Arsenal – Bayern München: Bayern -2,0 mål (asian handicap) till 6,10x

Gillar de flesta spelen i tyskarnas favör här. Spelåret har öppnats på ett briljant sätt av Bayern München som både kammat fullt i serien efter nio matcher och i Champions League efter två. I den senare avverkades Olympiakos med 3-0 på bortaplan och Dinamo Zagreb med 5-0 hemma. Osar klass om Bayern.

Arsenal har svikit i CL förut – här har man öppnat katastrofalt. Förlorat mot båda de motståndare som Bayern kört över. Måste framåt och jaga en trea nu. Kontras sönder? Kan se siffrorna skjuta i höjden… Försäkrar oss med att få insatsen tillbaka vid vinst med ”bara” två baljor.

Porto – Maccabi Tel Aviv: Porto -3,5 mål (asian handicap) till 4,00x

Knappast en vinst för oss som vill skåda klassfotboll att Maccabi Tel Aviv nådde hit till det europeiska finrummet. Löjligt svaga i förhållande till sina motståndare är man och det har resultaten också visat på: 0-4-förlust borta mot Chelsea och 0-2 hemma mot Dynamo Kiev. Varit och snurrat totalt i båda matcherna.

Porto är urstarka hemma. Enormt underskattade; vunnit tre raka på hemmaplan i turneringen – mot Chelsea, Bayern München och Porto med 2-1, 3-1 respektive 4-0. Man är flera klasser bättre än Maccabi Tel Aviv. Fotbollslektion att vänta för israelerna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 20/10
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 24,40
Bolag: Unibet (Öppna konto och få 1 000 kronor i välkomstbonus!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier