23/5 2018 Östersund Sirius Speltips

Tisdag: Sydamerikansk kvalskräll – polletter in till 5,50

Att missa ett spel, det är inte hela världen, framförallt inte när vi konsekvent spelar skräll-/kombinationsspel med höga odds, men när en rak tvåa spelas till 5,25 x smeten och värden vinner med 7-1 – ja, då är det förstås misär. Miss på Leksand.

Byter sport, land och till och med världsdel. Mot Sydamerika och VM-kvalet…

Colombia, som haft problem i kvalet, tar emot storskrällen Ecuador. Gästerna står på toppen av kullen med fyra vinster och ett kryss, varav det sistnämnda kom senast i 2-2-matchen hemma mot Paraguay.

Resultatet, förstås en stor besvikelse – men i spelet fanns inte mycket att anmärka på. Ett mirakel att alla tre pinnarna inte kammades in; bland annat hade man tre ramträffar och motståndarna var så effektiva som det är möjligt att vara i offensivt straffområde. 5-0 hade varit mer rättvisande än 2-2.

Så, jag tar det helt enkelt som ett styrkebesked från Ecuador. Colombia däremot, de löste med nöd och näppe 3-2 mot Bolivia senast – spiken i kistan kom i den 92:a minuten! Katastrofal prestation och vore det inte för de offensiva spelarnas fina avslutsfötter, hade det kunnat bli en torsk.

5,50x – det är än acceptabelt betalt för den raka tvåan.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 22:30
Speltips: Ecuador vinner, rak tvåa
Odds: 5,50
Bolag: Betsson (Unik bonus via oss: 1 000 + 200 kr)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier