9 november 2017 Nordirland Schweiz Speltips

Tisdag: Valetta FC hoppas hålla tätt till 3,95

Måndagens spel från ATP Washington har ännu inte avverkats då matchen mellan Samuel Groth och Brian Baker sköts fram till tisdagen. Klicka här om ni vill ta del av det spelet.

Men vi nöjer oss inte där. Det finns fler skrällspel att gräva fram och nu hamnar fokus istället på kvalfotbollen runt om i Europa. Det handlar om kval till Champions League.

Maltas bidrag heter Valetta FC och de ställs mot Röda Stjärnan från den serbiska huvudstaden Belgrad. Röda Stjärnan vände och vann det första mötet med 2-1 nere på Malta och nu vänder lagen mot Belgrad för returmatch.

Att gästerna ska klara av någon anstormning känns osannolikt, men laget kommer såklart ge det ett försök. Känslan är att de inledningsvis tar det lugnt, för att satsa hårt på fasta situationer och eventuella kontringar. Den första halvleken kan bli trevande och försiktig.

Hos Expekt spelar vi därför 0-0 i halvlek till 3,95 gånger pengarna. Hemmalaget har inget större behov att näta och gästerna har nog inte förmåga nog att hota på bortaplan, speciellt inte i ett tidigt skede av matchen. 3,95 är hur som haver för högt och det spelas.

Rygga spelet? Signa med Expekt, smäll in 1 000 bananer och få ett riskfritt spel till samma summa. Då kan din tusenlapp plötsligt bli fyra – utan att du tar någon risk.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30, tisdag 19/7

Speltips: 0-0 i paus

Match: Röda Stjärnan – Valetta FC

Odds: 3,95

Bolag: Expekt


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Gammalt och trovärdigt spelbolag där nya kunder får riskfritt spel värt 1 000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här!

Följ oss på sociala medier