17/4 2018 Kalmar Östersund Speltips

Tisdag: Vi försöker med ännu en dubbel – nu till 5,63

Löjligt nära under gårdagen – på nytt. Örebro förvaltade förtroendet och plockade en taktisk vinst borta mot Djurgården, men det stannade på två baljor mellan Irland och Bosnien. Fanns goda möjligheter för en tredje, men den uteblev alltså.

Nu skickar vi bara ut högoddsare här på Superspelen.se, så det gäller att ha tålamod. Räknar vi ihop allt som allt är vi ändå på klart plus – utan att ha precisa siffror just nu – sedan sajten öppnade portarna för allmänheten.

Fortfarande skralt spelutbud – vi har inte direkt blivit bortskämda med klassmatcher under den senaste veckan… Dock lite bättre nu, bland annat med EM-kval, det sydamerikanska VM-kvalet och massvis av NHL – för att nämna det av underhållningsvärde.

Vi testar ännu en dubbel nu – till 5,63 x insatsen.

Danmark – Sverige: Att kvalificera sig: Danmark till 2,50

Oroväckande stark prestation av Erik Hamréns mannar på Friends Arena – slutsiffrorna skrevs 2-1 till efter att Danmark reducerat tio minuter från slutet. Klart rättvis vinst och man sitter i förarsätet inför matchen på Parken. Men att man skulle återupprepa en sådan insats, direkt inpå? Nja.

Framförallt chockad av vilket tydligt och effektivt presspel Sverige spelade med. Dock var det tydligt att det tog ut sin rätt när orken började tvina framåt slutet. Ganska kort vila till returen och här lär man sjunka ihop klart mer. Blir svårt att hålla det uppe över 90 minuter.

Håller fast vid att Danmark är den snäppet bättre parten och på Parken är man svåra att handskas med. Nu får man dessutom tillbaka två klasspelare på mittfältet och står därför klart bättre rustade än inför match nummer ett.

2,50x för att Danmark ska vända det här – ja, tack.

Colombia – Argentina: Raka ettan till 2,25x

Kanske låter snålt, men det finns orsaker till varför vi finner värde i ettan till 2,25x…

Eller ja, tre stycken, mer bestämt: Leo Messi, Sergio Agüero och Carlos Tevez – alla dessa herrar saknas för Argentina. Deras tre främsta anfallsalternativ. Och betydelsen av att ha Messi på planen, den kan inte överdrivas.

Colombia är starka på hemmaplan. Truppen är slagkraftig och skadeläget ser bra ut. Argentina har bara lyckats få in en balja på de tre inledande matcherna – att herrarna ovan saknats har förstås inte gjort det enklare.

Helt okej etta som vi kombinerar med spelet ovan.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 17/11
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 5,63
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier