18 november 2017 West Bromwich Chelsea Speltips

Torsdag: Allsvenska skrällpolletter skickas in

Atlético Madrid fick ”bara” 1-1 borta mot Barcelona och på den får vi insatsen tillbaka. Surt att det inte räckte ända in i kaklet.

Spelet från Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK får vi däremot rätta som förlust. Magnus Eriksson hade ett par möjligheter – vid ett tillfälle ställdes han helt ren i straffområdet, men fick inte alls till träffen – och målskyttespelet till 4,00 x smeten missade.

Lite tuffare spelperiod nu, men swingsen blir stora när vi håller oss till odds på den här nivån. Över tid har vi kunnat leverera plusresultat – klara sådana – till er läsare och det hoppas vi kunna fortsätta med!

Nu tar vi och riktar fokus på kvällens allsvenska fajt mellan Blåvitt och Örebro. Givetvis är favoritskapet hos värden – men vi ser skrällchansen som klart större än oddssättarna antyder. Markant skillnad.

Det är fyran mot femman i tabellen, med så lite som en pinne som skiljer dem åt. Blåvitt har inte alls imponerat sedan de kvalade mot Europa League; verkar ha hamnat i en ond cirkel. Lite bättre prestationer de två senaste veckorna, men resultaten sviktar alltjämt.

Örebro är lite svajiga i deras prestationer, men ska aldrig räknas bort ur en match – de kan slå riktigt hårt, om spelarna vaknar på rätt sida. Offensiven är fin för dagen och senast fick man in tre baljor mot Sundsvall. Ett par bortamål kan vi mycket väl få se och då är vi halvvägs där…

Den raka tvåan spelas till 5,50 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor att spela för hos här via denna länk!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Match: IFK Göteborg – Örebro SK
Speltips: Örebro att vinna, rak tvåa
Odds: 5,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier