18 november 2017 West Bromwich Chelsea Speltips

Torsdag: De röda djävlarna krossar danskar

Roma föll ihop och klarade inte av att plocka, vad som hade behövts för att hoppet om avancemang skulle kunna leva vidare, en hemmavinst över Real Madrid och spelet missade till 4,50 x insatsen. Rejält oddsdropp fick vi, som väntat, se innan avspark dock.

Vi bläddrar blad från Champions League till Europa League – och där har jag fallit för en favorit, som betalar oväntat bra: Manchester United borta mot danska Midtjylland.

Det är inte alltför ofta som man inför avspark brukar kunna hitta speciellt klart spelvärde på Manchester United. De är ofta väldigt överskattade – det tar tid för såväl marknaden som oddssättarna att vänja sig vid tanken att United inte tillhör den absoluta toppen längre.

Men här, mot ett Midtjylland som inte spelat tävlingsfotboll på över två månader och dessutom var i urusel form innan uppehållet – då ska det väl helt enkelt bara bli en bekväm vinst, trots bortaplan?

Bland annat Wayne Rooney ställs utanför Uniteds matchtrupp och rotation kommer vi få se, men Europaspelet tas ändå på stort allvar eftersom fjärdeplatsen mer eller mindre känns som en omöjlighet att plocka i Premier League, vilket innebär att den enda vägen till CL är – genom EL. Louis van Gaal väntas ändå presentera en relativt stark startelva.

Midtjylland väger inte speciellt tungt och med mittfältshjärtat Jakob Poulsen avstängd minskar skrällmöjligheten avsevärt. I gruppspelets dubbla möten mot italienska Napoli förlorade man med 1-4 samt 0-5 – liknande nivå nu. Slutar på samma vis?

Manchester United -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tvåmålsvinst – spelas till 6,00x insatsen hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00
Speltips: Manchester United -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 6,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier