20 januari 2018 Arsenal Crystal Palace Speltips

Torsdag: Europa League betyder som alltid – spelvärde!

Vilken mardrömskväll för Benfica. 2-4 i baken borta mot Napoli – faktum är att man också var de som fick in de två avslutande baljorna – och det innebar att vårt 4,10-kryss missade.

Nåja, bara att ladda om batterierna. Dags för Europa League och då dukas inte sällan stort spelvärde upp – många matcher, med stor motivationsskillnad och ett inte lika stort kunnande hos oddssättarna, kontra i CL. Underbara tider, i synnerhet för oss som vill hitta skrällspel.

Tycker det finns flera matcher där oddssättarna slarvat en del, men känner starkast för ett spelobjekt…

Villarreal borta mot rumänska Steaua Bukarest – vilka fantastiska siffror som dukas ut på spelen till spanjorernas favör. Håller nivån nere någorlunda – på en 3,00-oddsare.

Nåväl, Villarreal kliver väl inte in full fart här – kanske roterar en del – men lär ändå vilja småsatsa på Europa League – och det borde vara allt som krävs för att plocka en klar trea mot Steaua Bukarest.

Rumänsk fotboll, nja… Den är inte så värst bra, vilket vi fått svart på vitt när de varit ute och härjat i Europa. 0-2-förlust för rumänerna i EL-premiären mot turkiskt motstånd. Ännu tuffare nu.

Villarreal -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid ”bara” uddamålsvinst – spelas till 3,00 x polletterna.

Förresten! Du har väl inte missat att hämta din bonus hos ComeOn – marknadens största? Utifall att – få dina 3 000 kronor här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Match: Steaua Bukarest – Villarreal
Speltips: Villarreal -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 3,00


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Marknadens högsta bonus, hela 3 000 kr!
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier