16/8 Luzern Olympiakos Speltips

Torsdag: Fokus på lördagens superfajt – speltips till 5,40

De svenska krysstankarna, det senaste spelet, visades befogade och vår 3,40-oddsare prickade in efter att Halmstad kvitterat sent i matchen. God spelform här på Superspelen – vi hoppas att ni följt med på våra spel och fyllt upp plånböckerna och spelkassorna!

Men visst borde det ändå bli Helsingborg som fixar den allsvenska biljetten? Det är i alla fall den klara känslan såhär inför returmötet.

Sena torsdagstankar den här gången – och vi hoppar fram ända till lördagens fajt mellan Manchester United och Arsenal. Vilken höjdare! Två storklubbar, ur alla perspektiv, som ryker ihop.

Blir det här året som Arsenal kan fixa PL-titeln? Undertecknad ser i alla fall dem som en het kandidat, efter 11 avverkade matcher. Visat upp rejäl styrka och inte ända sedan premiären har man förlorat. Också vunnit lite tyngre fajter, som med 3-0 hemma över lokalrivalen Chelsea.

Manchester United kan vi väl redan nu räkna bort från titelstriden? Kontakten med den absoluta toppen har mer eller mindre tappats och till ettan Liverpool skiljer hela tio pinnar. Tiden har visat att detta United fortfarande är hårt överskattat och det har man framförallt visats när man ställts mot tuffare motstånd.

Gillar Arsenals chanser till att inte bara vinna – utan även stort.

Arsenal -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt en balja – spelas till 5,40 x smeten hos Unibet.

Öppna ditt konto hos Unibet och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag 19/11
Match: Manchester United – Arsenal
Speltips: Arsenal -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 5,40
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier