22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Fortsatt allsvenskt fokus

Sundsvall kunde inte förvalta deras förtroende mot Elfsborg och minushandikappet till 6,10x får bockas av som klar torsk.

Bara att ladda om batterierna… Vi håller oss kvar på det allsvenska spåret – Gefle mot Örebro. Botten mot toppen.

Förstår inte alls vad oddssättarna sysslar med. De bjuder oss på enormt spelvärde och undertecknad skulle bli förvånad om marknaden inte spelar ner ÖSK rejält till närmare avspark. Vi har redan fått se sådana tendenser.

Gefle har det tufft just nu. Inte mycket som rullar på som det ska. Exempelvis har de fyra senaste matcherna förlorats med minst två baljor. Försvarsspelet kan knappt tituleras som just ett – försvar. Åtminstone inte i allsvenska mått.

Örebro har chansen att sätta press på serieledande Norrköping, som står inför en tuff uppgift i den parallella matchen till denna. Tre pinnar skiljer dem åt just nu. Vinsterna radas upp och anfallsspelet har varit sylvasst. Astrit Ajdarevic är en av dem som hittat rätt i sin roll – som han snurrar upp motståndarförsvaren!

Kan se siffrorna skjuta i höjden. ÖSK spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spel in vid tvåmålsvinst eller större – till 4,10 x insatsen hos Unibet. Bara att slussa in polletterna!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Speltips: Örebro -1,5 mål (AH)
Odds: 4,10
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier