20 januari 2018 Arsenal Crystal Palace Speltips

Torsdag: Gårdagens succé följs upp med spel från Europa League

Vilken underbar CL-onsdagskväll, i alla fall för plånboken!

Bara att lyfta på hatten för Arsenal – vilken bortamatch de gjorde mot ett annars svårspelat Olympiakos. 3-0-vinsten innebar inte bara att vår onsdagsinvestering till 3,75 x insatsen satt som smäck, utan också långtidsspelet att de skulle avancera vidare till slutspelet – till smakrika 4,50x. De lyckas ju gång efter annan lösa det på något vis, Gunners…

Vi växlar ner i fotbollstempo; lämnar CL-veckan för att ta oss an Europa League. Oddset trissas däremot upp.

Det kommer vara full fart framåt från Ajax sida direkt från att domaren sätter visselpipan till munnen för avspark i matchen mot den redan slutspelsklara superskrällen Molde. Holländarna måste vinna matchen för att ha chansen att avancera vidare, men det krävs också att Celtic ställer till det för Fenerbahce.

Om Celtic inte lyckas med det, då finns risken att Ajax tappar allt närmare slutet när det eventuellt inte finns någonting kvar att spela för. Känns därför betydligt mer intressant att lämna förtroendet hos dem under den första halvleken kontra hela matchen.

Molde har, som nämnt, skrällt till det rejält men att Ajax är den bättre parten råder det ingen tvekan om. Klart bättre, vågar jag till och med säga. Norrmännen har dessutom tappat momentum efter det inhemska seriespelets slut; förlorade med 0-2 hemma mot Fenerbahce i den förra omgången och med 1-3 mot Malmö FF i en vänskapsmatch förra veckan.

Kan bli att åka av i Amsterdam…

Ajax -1 mål (3-vägshandikapp) i första halvlek spelas till 4,50x hos Ladbrokes. Det innebär kort och gott att de måste leda med minst två baljor efter första 45 för att spelet ska sitta.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 10/12
Speltips: Ajax -1 mål (3-vägshandikapp) i första halvlek
Odds: 4,50
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor bonusspel)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier