18 november 2017 West Bromwich Chelsea Speltips

Torsdag: Gårdagens trippel satt – nu testar vi en dubbel till 12,95

Åh, så fint. Succén för oss på Superspelen.se fortsätter och onsdagens CL-trippel innehållande PSG och Atlético -1,5 mål samt den raka vinsten för Gladbach satt till 8,24x, vilket hittades hos Redbet. Skönt att ha i bagaget när vi vänder blad från Champions League – till Europa League.

Värde har vi även hittat i två matcher nu. Dessa spelobjekt knåpas ihop till en dubbel som betalar 12,95x hos Mybet. Saknar du konto hos dem? Ingen fara! Öppna ett här och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

Krasnodar – Dortmund: Oavgjort till 3,70

Spelas redan 17:00, så ni inte missar spelstopp – för här är värdet brutalt.

Bortamatcher i Ryssland i Europaspelen är en mardröm för vilken klubb som helst. Alltid svårt att lösa positiva resultat där och Dortmund känns därför inte som en speciellt stark favorit, trots att det förstås skiljer en del kvalitetsmässigt mellan lagen.

Vid händelse av kryss är Dortmund klar gruppetta och Krasnodar hamnar i en bra position inför den sista matchen mot Qabala, där det bara kommer behövas en pinne för att säkra slutspelsbiljetten. Hemmavinsten skulle kunna betyda att man istället tar över förstaplatsen, men prioritet ett är att inte falla neråt och missa slutspelet.

Avvaktande och tajt? Jo, det är känslan.

Molde – Fenerbahce: Raka ettan till 3,50

Europa har tagits med storm av norska Molde, som just nu toppar grupp A. Tre vinster och ett kryss har löst, bland annat vann man med 3-1 borta mot just Fenerbahce och formen är fantastisk. Även det inhemska seriespelet avslutades med bravur.

Kryss räcker för att säkra förstaplatsen, men när Fenerbahce har siktet på trean kan det lätt öppnas ytor som blir mycket intressant att se Molde operera på. Kan det räcka till tre skrällpinnar?

Undertecknad ser inte det som någon möjlighet, i alla fall.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, torsdag 26/11
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 12,95
Bolag: Mybet (1 000 kronor)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier