22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Grävt upp fint odds från SHL

En starkare startelva presenterades och den raka tvåan i Liverpool – Exeter City var inte ens i närheten av att pricka rätt till 12,00 x insatsen. Nåväl.

Grävt fram ett lockande odds från svenska SHL. Serieledande Frölunda välkomnar Brynäs till Scandinavium. En mardrömsresa för Gävlelaget. Slutar det i en storkross?

När Frölunda vinner, vilket också är ofta, då vinner de stort – och det framförallt på hemmais. Facit på 18 spelade matcher är 12 stycken treor, tre tvåor och fyra nollor med en målskillnad på ögonhöjande 76-33. 43 plusmål, vilket är 18 fler än tvåan Skellefteå.

Slutresultaten i de tre senaste vinsterna för Frölunda är: 6-2, 5-0 samt 6-0. En hemma och två borta – mot Rögle, HC Davos respektive Färjestad.

Gästande Brynäs är bra, men formen pekar nedåt med fyra – alla inom ordinarie tid – förluster på de sex senaste matcherna. Inte bättre blir tron på en skräll här i och med att nyckelspelaren Anton Rödin blev skadad senast och inte kommer till spel varken här eller åtta veckor framåt.

Tre av de fyra senaste identiska mötena har Frölunda vunnit med minst fyra baljors marginal och då lockar Frölunda -3,5 mål (asian handicap) till välsmakande 6,25 x insatsen. Tack och bock, Nordicbet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00
Speltips: Frölunda – Brynäs: Frölunda -3,5 mål (asian handicap)
Odds: 6,25
Bolag: Nordicbet (Unikt erbjudande: 1 000 kr + 400 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier