26/5 2018 AIK Norrköping Speltips

Torsdag: Han bombar in ett hattrick – till 101,0

Palermo klarade inte av att knäcka Alessandria och det är fortsatt kris i klubben. Således miss på minushandikappet till 4,35x.

Halvdant matchutbud nu – snart blir det dock tätare med matcher och då hoppas vi kunna bjuda på ett antal kombinationsspel. Eller ja, om värde hittas på flera håll såklart.

Hur som helst! Skruvar upp nivån rejält här – och det i Championship; matchen mellan Reading och Queens Park Rangers. Oddsen pekar på att värden ska vara storfavoriter. Vet inte om jag håller med om det, siffrorna bör justeras något i alla fall.

Var de justeras än mer är på målmarknaden. QPR har haft en tuff period och hade inför den senaste matchen varit nollade i 360 minuter. Den stora skytten, seriens i min bok bästa anfallare, Charlie Austin har spelat en del av dessa, men haft småbekymmer med skador och inte fått kontinuitet på det hela.

Nu senast, mot Leeds, hoppade han in i den 58:e minuten och smällde dit matchens enda balja minuten senare. Det hade kunnat åtminstone en till också. Fötterna var fräscha och formbesked lämnades.

Ska bli en startplats för den helgjutne anfallaren här – då kan det smälla till. Skåpet ska visas var det ska stå.

Att det kommer tre mål eller fler från Austins fötter finns till 101,00x hos William Hill. Sådana siffror ska vi inte få i någon Championshipmatch…

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, torsdag 3/12
Speltips: Charlie Austin gör tre mål eller fler
Odds: 101,0
Bolag: William Hill (1 000 kronor bonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier