14 juli 2018 IFK Göteborg Örebro SK Speltips

Torsdag: Helgpolletter investeras tidigt – till massiva 10,50!

Det var nära; Borussia M’gladbach var inledningsvis klart bättre än Manchester City, men kunde inte hålla 1-0-ledningen och slutresultatet skrevs istället 1-1, oavgjort. Således miss på den raka ettan.

Men värt att tänka på – Premier League-klubbarna överskattas mer eller mindre alltid ute i Europa, av såväl oddssättare som marknad. Klargjordes ännu mer i den matchen.

Och på tal om Premier League – från Turf Moor och lördagsmatchen mellan Burnley och Manchester City har vi hittat ett kalasspel.

På Turf Moor är Burnley alltid svåra att handskas med. Spelarna stärks mentalt av att spela inför hemmapubliken och steppar upp flera nivåer kontra på bortaplan. Facit på arenan – fyra vinster, ett kryss och två förluster. En vinst mot Liverpool och Everton.

Manchester City är och ska förstås vara blytunga favoriter, men vid ett par tillfällen har de tenderar att falla ihop lite. På bortaplan är man inte överdrivet starka och till matchen har spelarna bara fått vila i tre dagar.

Tvåsiffrigt betalt för Burnley, det köper jag alla dagar i veckan.

Den raka ettan spelas till 10,50 x insatsen hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor via denna länk!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:30, lördag
Match: Burnley – Manchester City
Speltips: Burnley att vinna, rak etta
Odds: 10,50
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier