25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: IFK Göteborg trycker gasen i botten till 7,25

IFK Norrköping kom dessvärre inte igång förrän i den andra halvleken, någonting som förstörde vårt skrällspel igår. Nu riktar vi blicken mot ett annat svenskt lag som försöker göra avtryck i ett europeiskt kval.

IFK Göteborg tar sig an polska Piast Gliwice hemma på Gamla Ullevi. Göteborgarna har med sig 3-0 från det första mötet och kan egentligen bara spela av den här matchen om de önskar.

Vår känsla är dock att de gärna bjuder hemmapubliken på en liten show när de nu har chansen. Blåvitt var det klart bättre laget i Polen och kan vinna även den här matchen komfortabelt – om de bara vill. Det finns dessutom en chans att ett par bänkspelare får chansen från start, något som utlovar pigga ben och en påtaglig vilja att visa framfötterna.

Inledningsvis tror vi att Blåvitt trycker gasen i botten för att döda dubbelmötet helt. Ju längre matchen lider, desto mindre benägna lär hemmalaget vara att fortsätta jaga mål. Den första halvleken har dock potential att bli väldigt intressant, det säger vår magkänsla.

Hos Expekt får vi fina 7,25 gånger pengarna för IFK Göteborg vinna första halvlek med 2-0. Magkänslan säger att de rivstartar och möjligheterna för att de ska lyckas pilla in två bollar finns absolut där. I den andra halvleken lär de lugna sig en del, för att istället vila ben och huvud inför helgens allsvenska match.

Vill du rygga spelet utan någon som helst risk? Signa upp med Expekt genom att klicka här. Då låser du samtidigt upp ett riskfritt spel på 1 000 kronor. Det är en tusenlapp som kan förvandlas till sju stycken på bara några timmar.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, torsdag 21/7

Speltips: IFK Göteborg 2-0 (1:a halvlek)

Odds: 7,25

Bolag: Expekt


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Gammalt och trovärdigt spelbolag där nya kunder får riskfritt spel värt 1 000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här!

Följ oss på sociala medier