25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: Italiensk idé

Den fina trenden med spel på Ligacupen höll inte hela vägen i mål. Dessvärre lyckades Liverpool slå Bournemouth igår, även fall segern satt långt inne och Bournemouth faktiskt hotade ett par gånger. Nu riktar vi blickarna åt ett annat håll och tittar på lite italiensk ligafotboll i mittenregionerna av tabellen.

Hemmastarka Sampdoria får besök av Empoli – ett lag som haft det förtvivlat svårt på bortaplan på sistone. Förlust mot Roma senast och innan dess en förlust mot Frosinone.

Sampdoria har vunnit samtliga sina hemmamatcher så här långt och har passat på att göra det övertygande. 4-1 mot Hellas Verona senast imponerar stort. Innan dess slog de Roma och Bologna komfortabelt på hemmaplan. Det här är typen av matcher i Serie A avfärdas ibland som svårbedömda och så kan vara fallet, men den här gången ser vi en ljusglimt i det att Sampdoria varit så starka på hemmaplan.

Vi tror att Empoli kan streta emot inledningsvis, men att det blir proppen ur i andra halvlek. Titan Bet dukar upp 6,50x fläsket för Sampdoria -1 i andra halvlek. Empoli har lyckats hålla emot i den första halvleken i flera matcher på sistone, för att sedan tappa och släppa in mål i den andra. Det tror vi kan hända igen.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, torsdag 29/10
Speltips: Sampdoria -1 andra halvlek
Odds: 6,50
Bolag: Titanbet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier