25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: Klipper spelobjekt till 5,30 i Europa League

Målsnålt blev det inte helt förvånande och överspelet mellan Atlético Madrid och Bayern München missade. Löjligt imponerade hur spanjorerna totalt omintetgjorde motståndarnas annars sylvassa offensiv…

Inte lika skoj spel- eller värdeutbud nu, men undertecknad intresseras ändå av ett spelobjekt från Europa League-semifinal nummer ett mellan Villarreal och Liverpool.

Visst, Liverpool har skickat ut Borussia Dortmund ur slutspelet, men vi har ändå en fyra från Primera División och en sjua i Premier League. Bara det borde motivera ett resultatspel till värdens favör, som oddsen ser ut just nu.

När Liverpool kommer upp i nivå, då är de fantastiska. Klopp har satt sin prägel på det här laget och de har all potential att växa vidare nästa spelår – men nu ska det väl ändå ta slut? Villarreal är oerhört starka, i synnerhet på hemmaplan. Sedan finns en annan sida av myntet också – när Liverpool inte är bra, då är de ofta värdelösa.

Villarreal -1,5 mål (asian handicap) – spel in vid tvåmålsvinst eller större för värden – spelas till 5,30 x fläsket hos Unibet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05
Speltips: Villarreal -1,5 mål (AH)
Odds: 5,30
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier