25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: Nära till 34,13x igår – nu testar vi till 10 x fläsket

Det var så nära, så nära. Raka spelet på Malmö satt utan större problem och Atlético Madrid var en balja ifrån att lösa sin 4,5-mållina. 34,13 betalade dubbeln, så visst är det med bitter eftersmak nya bokstäver ska plitas ner nu…

Men det är bara att fortsätta. Vi vänder blad från Champions League till Europa League – fokus på två stora besvikelser detta spelår: Liverpool och Rubin Kazan.

Vi testar till tvåsiffrigt

Skiljer förstås en hel del mellan dessa två och undertecknad tror att Liverpool kan få ett rejält lyft under Jürgen Klopp; en erfaren, målinriktad och taktiskt tydlig tränare. Precis vad Liverpool kan behöva efter tre år med Brendan Rodgers.

I tyskens premiärmatch löste Liverpool 0-0 borta mot Tottenham och det får man vara nöjda med sett till matchbilden. Simon Mignolet i kassen fick bjuda på en rad svettiga parader, men visst var det ett fall framåt ändå. Presspelet var mer lyckat och defensiven stabilare.

Framåt däremot? Skapades en del i början av matchen, men efter det – not so much. Nu är det också annonserat att Daniel Sturridge inte kommer medverka och den enda kamraten som känns någorlunda farlig framåt, Christian Benteke, dras också med skador och får som bäst inleda på bänken.

Räknar med att Rubin Kazan, som är i desperat behov av en pinne, faller tillbaka med största delen av manskapet. Man har inte alls fått till det i år, varken i Europa eller hemma i Ryssland, men i den senaste gruppspelsomgången löstes 0-0 mot Bordeaux. Defensiva besked.

Under 0,5 mål spelas till 10,0x hos Betway.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:05, torsdag 22/10
Speltips: Under 0,5 mål
Odds: 10,0
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier