20 januari 2018 Arsenal Crystal Palace Speltips

Torsdag: NHL-fyrling till 11,78 gånger pengarna

I tisdags satt tre av fyra spel i vårt system. Igår satt två av tre. Nära men tyvärr inte hela vägen. Idag har vi en fyrling från NHL som vi hämta från Unibet. Saknar ni konto hos dem får ni 1 000 kr bonus här.

Washington – Boston: Washington inklusive övertid/straffar till 1,6

Washington har vunnit tre raka mot Boston och är starka på hemmaplan där de har vunnit tre av de fyra senaste. Formen som helhet är även god med sju segrar på de nio senaste. Boston har visserligen varit på gång och hade fyra raka segrar men förlorade nu senast. Caps har vunnit fyra av de fem senaste hemma mot Bruins och vi tror den sviten förlängs i natt men garderar med inklusive övertid/straffar.

Arizona Coyotes – Colorado Avalance: Över 4,5 mål till 1,51

Det här kommer bli en målfest. Var först inne på över 5,5 mål men valde den lägre linan över 4,5 mål. Fyra senaste och sex av de sju senaste mellan lagen har gått över 4,5 mål. Förra säsongens tre möten slutade 2-5, 5-2 samt 3-4, riktiga målfester. Den här säsongen har Colorado tre raka samt fem av de sex senaste över 4,5 mål. Arizona förlorade nu senast med 3-4 mot Vancouver och de har åtta raka (!) matcher över 4,5 mål bakom sig.

Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning: Buffalo vinner inklusive övertid/straffar till 2,5

Nattens skrällvarning hämtas från Buffalo där vi tror de kan vinna mot förra årets Stanley Cup-finalister. Tampa Bay går tungt just nu. De har förlorat fem av deras sex senaste matcher och på deras fem förlustmatcher har de bara gjort i snitt 0,6 mål per match och man ska komma ihåg att Tampa förra säsongen hyllades som laget i ligan med den bästa offensiven. Buffalo jobbar på i botten utan förväntningar men har faktiskt vunnit tre av deras fyra senaste. På hemmaplan har de vunnit tre av de fem senaste och jag tror de kan skrälla här.

Montréal Canadiens – New York Islanders: Rak etta till 1,95

Montréal är utan tvekan ligans bästa lag just nu och toppar även tabellen. De har vunnit 11 av 14 matcher och fem av sex på hemmaplan. Price är skadad men Condon har gjort det bra i hans frånvaro och vunnit fem av sex matcher för dem. De har även vunnit sex av de sju senaste mot just Islanders. Gästerna har samtidigt problem just nu. De har tre förluster och bara en seger över de fyra senaste trots att de mötte svagare motståndare som New Jersey (x2), Buffalo samt Carolina. Det här fixar NHL:s bästa lag på hemmaplan.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:00 natten mot fredag
Speltips: Fyrling enligt ovan
Odds: 11.78
Bolag: Unibet (Klicka här för att få 1 000 kr bonus!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier