22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Nordiskt fokus blir till dubbel

Om ni är med i svängarna här på Superspelen.se har ni säkert sett att vi skickat ut två långtidsspel i veckan. De finns fortfarande kvar till samma odds vid intresse och hittas här samt här.

Nu fokuserar vi på den närmare framtiden istället – EM-kval på schemat och vi tar en närmare titt på de nordiska landslagen. Observera att den första matchen spelas under torsdagen och den andra under fredagen. 11,20x betalar dubbeln och vi tar den till Bwins kassa.

Norge – Ungern: Kombinationsspelet – Norge vinner & under 2,5 mål till 3,50x

Första matchen av två och jag vill mena att det ska skilja en klass här. Vore förödande om Norge inte vann hemmamötet, inte bara för att ha en bra utgångspunkt att stå på inför returen utan också för att det skulle vara ett stort svaghetstecken inför framtiden.

Kanske får äta upp det här senare; men Ungern är inte bra. Nådde hit till play off-rundan tack vare löjligt svagt motstånd i gruppspelet. Att Nordirland och Rumänien kom etta respektive tvåa tycker jag talar för sig självt.

Tuffare väg för Norge och man ska ha cred för att ha hållit hyfsat jämnt strå med Kroatien och Italien. Man är inte överdrivet starka framåt, men alltjämt stabila bakåt. Vikten av att hålla nollan blir stor – större än vikten av att skyffla in mål i mängder.

Fint kombinationsspel – redan ihopsatt av spelbolaget i fråga – som betalar lite väl bra för att inte testas.

Sverige – Danmark: Oavgjort, rakt kryss till 3,40

Som Erik Hamrén och hans mediokra manskap överskattas… Gång efter annan – det är fantastiskt vad oddssättarna tror att de ska kunna uträtta. Spelarmaterialet är fullt okej, men Erik Hamrén får inte ihop det och är slut på idéer.

Danmark besitter klart större kvalitéer, har en intressant spelartrupp – även om gruppspelet inte var i närheten av prickfritt utfört. Att man hamnade bakom Albanien är ett fatalt misslyckande, men jag är övertygad om att de rödvita tar sig i kragen och löser ett bra resultat inför returen på Parken. Vinna kan däremot bli svårt – självklart är man nöjda med kryss på förhand.

Det största problemet för Danmark är målskyttet – man blev nollade i gruppspelets tre sista matcher, varav två slutade i kryss – men samtidigt tror jag att man ska ha goda möjligheter att hålla Sverige borta från de heta målchanserna.

0-0 eller 1-1? Jag är nöjd med vilket som. Krysset smakar.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 12/11
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 11,20
Bolag: Bwin (250 kronor i välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier