25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: Örebro fortsätter briljera i Allsvenskan – långtidsspel testas till 4,00

Hejdlöst bra form på spelfronten nu – spelen, till skrällodds, prickar in på löpande band. Senast; MLS-krysset till 3,80x. Ni har väl inte missat att följa med?

Utifall att – försent är det inte…

En del bra matcher denna torsdag, bland annat i Europa League-kvalet, men undertecknad hittar inte överdrivet mycket av intresse och spelar istället ett långtidsspel från Allsvenskan – till finfina 4,00 x smeten.

Ni som följt oss under en tid vet att vi redan på förhand förutspådde den här succén för Örebro i Allsvenskan. Exempelvis spelade vi att de skulle vinna hela kalaset till massiva 176,00 x polletterna – ett spel som nu betalar 25,00x som bäst.

För tillfället parkerar de, ÖSK, på fjärdeplatsen i serien – en pinne skiljer dem från topp tre och Blåvitt.

Under våren var Örebro rentav briljanta periodvis. Omstarten lovade också en hel del, även om det blev en 0-1-förlust över serieledande Malmö. Med tanke på hur mycket som skapades de inledande 30 minuterna, var man kanske förtjänta av ett kryss?

Ett stort plus är dessutom att Martin Broberg – som ironiskt nog skadades i premiären mot hans ex-klubb Djurgården – är tillbaka och när han kommer in i tempot, är det en klasspelare vi har att göra med…

Örebro topp 3 i Allsvenskan spelas till 4,00 x polletterna. Unibet är platsen och ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos dem här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Örebro topp 3 i Allsvenskan
Odds: 4,00
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier