25 november 2017 Liverpool Chelsea Speltips

Torsdag: Succén fortsätter? Allsvenska polletter in till 4,60!

Efter en sämre period fick vi fira in ett nytt spelobjekt – IFK Norrköping -2,0 mål (AH) mot Kalmar FF till 4,20 efter att resultatet skrivits 4-1. Nu hoppas vi fortsätta vidare på vinnarspåret.

Fortsätter skövla värde i Allsvenskan. Nu när Elfsborg drabbar samman med Hammarby på Borås Arena finner undertecknad flera av spelen till värdens favör som spelbara. Faller för ett av dem på handikappmarknaden.

Det blev en uddamålstorsk för Elfsborg i premiären, borta mot Häcken, men det fanns goda möjligheter till att knipa åtminstone en pinne. Skapades en hel del framåt; det är bara defensiven som oroar.

Hammarby känns överskattade även detta spelår. Har en på sin höjd medioker trupp och i premiären vart de utspelade av debutanten Östersund. Att det slutade oavgjort var ingenting annat än ett rån.

Nu väntar en av de tuffaste matcherna i Allsvenskan. På hemmaplan, Borås Arena, är Elfsborg, som bekant, oerhört solida. Tror att det kan bli tal om en ”proppen ur-effekt”. Värden spelas med -2,0 mål (asian handicap) till 4,60x hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och få 1 000 kr i välkomstbonus här.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Speltips: Elfsborg -2,0 mål (AH)
Odds: 4,60
Bolag: Unibet (1 000 kr välkomstbonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier