22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Succén fortsätter – cupvinnare spelas till 23,00

Nu har farten ökats på rejält. Speltipsen prickar in mycket fint…

Gårdagens tips satt till 4,25 x insatsen – Karlskrona vann, precis som vi förutspådde, över Brynäs. Jumbon ser mycket vass ut just nu och Brynäs helt tvärtom. Kan vara på plats att investera på nytt när de två är ena halvan av en match framöver, lite beroende på hur stora reaktioner vi får se från oddssättarna.

Inte så att man skriker av glädje över utbudet denna torsdag – väljer istället att klicka in ännu ett långtidsspel. Den här gången från Svenska Cupen.

Undertecknad har huserat en hel del nere i Örebro de senaste månaderna av olika skäl och således följt ÖSK nära under den här tiden. Är mycket förtjust i deras trupp och med Alhassan Kamara hel kan de bli en kraft att räkna med såväl i cupen som serien. Vann också över Djurgården med 4-2 i en vänskapsfajt förra veckan.

Förra året nådde de finalen i cupen, där det blev en knapp torsk över Blåvitt, som sedermera kom tvåa i Allsvenskan. Finns säkert en hel del revanschlusta.

Gruppschemat är helt okej, där förstaplatsen lär bli att strida om med främst Helsingborg, vilka de möter på bortaplan i den sista matchen. Ska dock ha en bra möjlighet där.

Örebro att vinna cupen spelas till 23,00 x polletterna hos 10Bet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Örebro vinner Svenska Cupen
Odds: 23,00
Bolag: 10Bet (UNIK BONUS: 100% upp till 1 000 kronor)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier