22/6 2018 Nigeria Island Speltips

Torsdag: Svårighetsgraden skruvas upp i Copa del Rey

Det vart rena hörnfesten i Paris Saint-Germain och Saint-Ètienne och vårt spel – första lag till 3 hörnor: inget till 23,00 – var kört redan tidigt in i den första halvleken. Men som nämnt; det var ett långskott. Ingen idé att hänga läpp över det.

Precis som det varit under veckan, är det framförallt cupfotboll på schemat runtom i Europa. Hittat ett rejält skrällspel i Copa del Rey. Även det ett tjongskott, men värdesiffror är det utan tvekan vi bjuds på.

Reus Deportiu, huserandes i toppen av Segunda B, ska försöka vända 1-2 – borta mot Atlético Madrid. En omöjlig uppgift? Nja, i alla fall inte med de rådande förutsättningarna.

Precis som i match nummer ett kommer Atlético städa om i hela startelvan. De är, förstås, fortfarande den klart bättre parten, men kvalitetsskillnaden minskar betydligt. Enligt rapporter ska Reus inte varit helt borta i den första matchen – det finns absolut en chans att man kan ställa till det för den spanska huvudstadsjätten.

Spelbolagens samlade värdering att Reus ska vinna den här matchen, inte nödvändigtvis avancera vidare, är på 4% och det är siffror jag instämmer i. Betway däremot, de sticker ut nästan i vädret och skickar ut hela 51,00 x insatsen för den raka tvåan.

Kalasvärde, helt enkelt.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, torsdag 17/12
Speltips: Atlético Madrid – Reus Deportiu: Raka tvåan
Odds: 51,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier