18 november 2017 West Bromwich Chelsea Speltips

Torsdag: Svensk hockey från SHL och Hockeyallsvenskan

Hoppade spel under onsdagen. Hittade ytterst lite av intresse då, få spelvärda objekt för ärlighetens skull. Matchutbudet inte direkt bättre nu, men värde finns det på flera håll. Fallit för två spel i SHL och ett i Hockeyallsvenskan. Kombinerar ihop dessa till 7,49 polletterna.

Frölunda – Färjestad: Raka ettan till 1,72

Ettan mot sexan. Båda på slutspelsplatserna med andra ord.

Att möta Frölunda i Scandinavium är kanske den svåraste matchen att ställas inför i hela SHL. Serieledarna sprudlar alltid ut spelglädje och energi på hemmaisen, inför de fanatiska supportrarna. 13 av 14 matcher har vunnits där, CHL och SHL inkluderat, och 11 av dessa under ordinarie speltid.

Färjestad har inte imponerat de senaste veckorna; har en del förluster i formraden och prestationerna sviker.

Stark, stark etta.

Brynäs – HV71: Raka ettan till 1,91

Ännu en stark hemmafavorit och även om oddset droppat ett antal punkter anser jag att värdet finns kvar i 1,91x för att Brynäs ska avvärja HV71 under ordinarie speltid hemma i Gavlerinken.

Fin form hos båda sidorna, men HV71 har inte imponerat så mycket som resultaten tyder. Körde över Luleå med 4-1 på bortais senast och det var oerhört starkt – dessförinnan var man inte mer än okej.

Brynäs har fyra vinster efter varandra, alla med minst två baljor, och exempelvis vann man över serieledande Frölunda under den här perioden. Extremt imponerad av vad jag sett av Brynäs och i grunden ska det också skilja ett snäpp här.

Asplöven – Västerås: Asplöven ML till 2,28

Förstår inte varför oddsen ser ut som på pappret här. Ett litet favoritskap för Västerås hade jag kunnat köpa, men nu är det inget snack om saken var värdet finns.

Elvan mot fyran – det ska nämnas. Men i Hockeyallsvenskan kan alla vinna över alla och Västerås har inte imponerat på sistone. Bröt en förlustsvit på fyra matcher senast, när man vann med 3-2 hemma över Pantern, men rapporter talar om att spelet fortsatt var hackigt. Tre pinnar, men ingenting som höjer självförtroendet i truppen nämnvärt.

Nu har man dessutom en del frånvarobekymmer med skador och sjukdomar.

Skräms inte av Asplövens bleka placering i tabellen – det är bortaspelet som lagt grund för den. Hemma är man faktiskt svåra att handskas med; vunnit sju av tio matcher. Förlorade med 1-3 borta mot AIK senast, men det är också en av de svåraste uppgifterna man kan ställas inför.

Skrällen känns nära till hands.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 19/11
Speltips: Se trippel ovan
Odds: 7,49
Bolag: Nordicbet (1 000 kronor välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier