26/5 2018 AIK Norrköping Speltips

Torsdag: Sydamerikansk VM-kvalskräll

Spelet vi lade ut under onsdagen, från matchen mellan Turkiet och Sverige, lever ännu. Avspark 19:45. Tipset kan läsas här.

Oddssättarna är ute och virrar lite i det sydamerikanska VM-kvalet. Under kvällen, 22:00 svensk tid, möter Ecuador och Paraguay varandra. Värdens favoritskap är alldeles för massivt.

Ecuador har skrällt oerhört i kvalet hittills; gruppspelet toppas efter fyra vinster av fyra möjliga. Spelat över all förväntan – men nu har det ju varit uppehåll i flera månader och då borde väl en reaktion kunna lura runt hörnet? För samma nivå ska väl inte kunna hållas ända in i kaklet, eller?

Gillar även vad Paraguay åstadkommit. Placerade fyra och försvarsspelet är extremt tufft att luckra upp. Inte fått fart på offensiven, men ett mål framåt kan räcka för tre pinnar i vilken fajt som helst. Finns potential att skrälla mot de flesta.

Det kommer bli tajt, det vågar jag nästan lova. Att Paraguay då lämnar planen som vinnare ska ses med en okej möjlighet. Den raka tvåan spelas till 8,25 x insatsen utan att överhuvudtaget blinka. Kalasvärde.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 22:00
Speltips: Paraguay vinner, rak tvåa
Odds: 8,25
Bolag: Betrally


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Uppstickare som ger 1 000 kr bonus med koden VRALLY.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier